Life in a Day (O zi din Viaţă) – 2011 – Povestea Unei Singure zi pe Pamant

Posted by
/ Leave a comment

life_in_a_day_movie_promo_poster_01Un documentar captivant “Life in a Day” (O zi din viata) – Cum decurge o zi din viata unui om sau cum decurg vietile oamenilor din diferite ipostaze, categorii sociale..etc intr-un singur film.

Filmul „O zi din viaţă” al regizorului Kevin Macdonald este o idee care s-a născut din colaborarea unică dintre compania Scott Free UK deţinută de Ridley Scott, YouTube şi LG electronics. Producţia este un lungmetraj generat de utilizatori, filmat într-o singură zi, 24 iulie 2010, care a adus laolaltă comunitatea mondială pentru a imortaliza un moment din vieţile lor. Lumea a răspuns trimiţând 88.000 de clipuri video pe YouTube, ajungând la peste 4.500 de ore de film, puternice şi emoţionante, cu contribuţii provenind din Australia până în Zambia, din inima metropolelor agitate până la cele mai îndepărtate şi izolate colţuri ale lumii.

Documentarul aduce laolaltă cele mai captivante înregistrări de pe YouTube într-un film de 94 de minute şi 37 de secunde cu o formă artistică dată de Kevin Macdonald, producătorul executiv Ridley Scott, producătoarea Liza Marshall şi echipa lor, pentru a oferi o experienţă unică care arată, cu sinceritate amuzantă, ce înseamnă să trăieşti în zilele noastre pe Pământ.

sursa – cinemagia.ro

Vezi Film Full

Comenteaza mai jos, spune ce ti-a placut cel mai mult la acest film.

Daca vedeti acest text nu il luati in seama este pentru robotii lui google.

Top 10 filme documentare care iti pot schimba viata

Filme documentare online subtitrate

Viața într-o zi, în opinia noastră, a fost cel mai bun documentar al anului 2011. Întregul documentar are loc pe durata unei zile pe Pământ. 24 iulie 2010. Ridley Scott a cerut oamenilor din întreaga lume să documenteze ziua lor și încărcați-l pe YouTube. Acesta este rezultatul. Genial.

Top 10 filme documentare: Pe 24 iulie 2010, o mulțime sa întâmplat – pentru unii. Nu sa întâmplat nimic, pentru alții. Revolte, sex, dragoste, căsătorie, deces, plictiseala, aventura, de somn, de lucru. Oamenii încărcate lor de zi cu YouTube și Ridley Scott și Kevin Macdonald înfruntat zeci de mii de ore de filmare. Ei au văzut mii de oameni care iau dusuri, mersul pe jos cainii lor, micul dejun, merg la locul de muncă. În Japonia, Canada, Danemarca, Africa de Sud, Franța, Statele Unite, China și peste tot: a fost trăit o zi.

Acest Documentare subtitrateCe făceai în 24 iulie 2010? Este distractiv pentru a încerca și amintiți-vă.Mai recent, ce-ai făcut azi? În timp ce urmăriți acest documentar va avea loc la tine: există mai multe modalități de a trăi o zi. Nu trebuie să fie în camera ta toată ziua. Nu trebuie să rămână în orașul nașterii tale până mori. Acest documentar ar fi castigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar al anului 2011. Nici măcar nu a fost nominalizat.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame