Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

SODOM – Documentar

“Sodom”, documentar socant despre Lesbiene, Homosexuali, Bisexuali, Transexuali …

In urma cu 4000 de ani, existau doua orase: Sodoma si Gomora. Locuitorii acestor doua orase erau bogati si mandri. Isi tratau vizitatori cu dispret si le confiscau totul dupa bunul lor plac. Se iubeau unii pe altii, dar era o dragoste ciudata, caci barbatii iubeau barbatii si femeile iubeau femei. Intre cetateni existau unii cu un statut special. Acestia foloseau copii, atat baieti cat si fete, ca sclavi sexuali(in timpul nostru astfel de oameni sunt numiti pedofili). Dupa un timp, trei ingeri au venit in casa lui Lot, care in vremea aceea locuia in Sodoma impreuna cu sotia si ficele sale. Cand sodomitii au aflat, au venit la casa acestuia si i-au cerut sa le predea musafirii. Lot le-a raspuns luati-ma pe mine si fiicele mele dar nu va atingeti de musafirii mei! Sodomitii nu au fost de acord si i-au inconjurat casa. In zorii zilei, ingerii i-au ordonat lui Lot sa paraseasca orasul. Indata ce Lot si familia sa au parasit granitele orasului, a vazut foc din cer cazand peste Sodoma si Gomora.

4000 de ani au trecut de atunci, dar acest demon insetat de sacrificii umane injoseste copii si tinerii si astazi. Cuvantul care defineste azi acest cult al pacatului, este denumit oficial: LGBT. Acesta este tradus prin: Lesbiene, Homosexuali, Bisexuali si Transexuali. Aceste comunitati resping principile morale ale familiei traditionale. Raul este numit acum virtute iar intunericul lumina. Pacatul si dezmatul au devenit cultura justificata de estetica.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.