Vocea (The Voice) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

The Voice VoceaUn documentar interesant despre Univers si cum totul comunica la un nivel cuantic.

“Filmul documentar “Vocea” reunește părerile unui foarte mare număr de experți din numeroase domenii: oameni de știință, mistici, reprezentanți ai diferitelor religii, laici, oameni obișnuiți care au avut experiențe spirituale extraordinare, oameni care eu experimentat moartea clinică, exploratori ai constiinței, etc. Filmul este realizat de David Sereda care a reușit să ia interviuri acestor personalități: James Law, Roger D. Nelson (directorul Proiectului Conștiința Globală), James Kirkland, Rachel Olson, Krishna Das, Prof. Robert Thurman, Dr. Lynn Sereda, Dr. Gary Schwartz (profesor de psihologie, medicină, neurologie, psihiatrie, chirurgie și de la Universitatea din Arizona), Dr. Stanley Krippner și mulți, mulți alții care sunt în mare parte necunoscuți în România.” sursa: Adina Amironesei

David Sereda, “The Voice: Cosmos și Univers Quantumeste un film despre fizica spirituală, conștiința știință și căutarea de iluminare autentic. Aceasta este o poveste care nu a fost niciodată spus în completare. Care este potențialul nostru totale uman? Care este experiența adevărat iluminare? De ce oamenii renunta totul în viața lor pentru a găsi răspunsul? De ce am dat seama Buddha el nu trebuie să renunțe la nimic în cele din urmă și încă atinge Nirvana atunci când a găsit “Calea de Mijloc?

Din aurele din atomi, ADN, plante și oameni noi exploda într-aurele de planete, marile sfere, stele și cosmic dincolo de tot drumul la sfera mare sau domeniul Constiintei Dumnezeu. Am explora modul în care există de fapt aceste sfere mari în domeniul științei și cum conștiința accesează domeniile pentru a obține o mai mare cunoaștere și transcend toată suferința. Ne întâlnim marii maestri luminate ale trecutului și de masterat de astăzi pentru a afla cum să obțineți mici aura noastră limitată de a extinde în aceste domenii mai mari pentru a obține o perspectivă adevărată, cunoaștere și înțelepciune, astfel încât omenirea poate atinge adevărat succes și evoluție. Einstein a spus câmpul este singura realitate.” Când a descoperit acțiune infricosator la o distanță“, el chiar a constatat că domeniul este în viață, aceasta constiinta pătruns.

Artiști, oameni de știință, muzicieni, poeți și toate ființele umane pot atinge adevăratul succes de a avea acces la câmpurile mari și de a învăța cum să mediteze; pentru că este în domeniile pe care le primim adevărata cunoaștere pentru orice întrebare, avem, inclusiv leac pentru cancer și răspunsul la fuziune nucleară non-radioactiv. Prin aprofundarea înțelegerea noastră a realității în orice carieră dat sau domeniu, putem deveni mai de succes în viața noastră. Acest lucru se întâmplă în toate, de la carieră, finanțe și de relații. Acest lucru se datorează faptului că am castigat o mai mare cunoaștere a modului în care funcționează universul și fizica a sufletului.

Când Dalai Lama a fost întrebat dacă el este luminat, a spus nu”. Acest lucru se datorează faptului că adevărata iluminare este ca o supernova de dragoste, Ecstasy, Pace, Putere, frumusețe, înțelepciune și de cunoștințe Grace care explodează din interior și fuzionează mic aura umană în 9 potențiale domenii cosmice de constiinta care merg de la pământ, sistemul solar și cosmosul dincolo. Nirvana începe la nivelul 7 al Cerului, Jnana sau Samadhi, Superconstiinta.Dalai Lama este o emanație a unui Bodhisattva numit Avaloketishvara. Bodhisattva va reține în mod intenționat merge de la 6 la 7 pentru a asigura servicii de la începerea toate simțitoare. Odată ce o persoană centrează văl al 7-lea, ei nu se întorc într-o altă viață, pentru că ei au atins un nivel de realizare dincolo de vălul de umanitate! De la Enoh, lui Moise, Krishna și Radha, Rama și Sita, Buddha și Yasodara, Isus și Maria, Padma Sambhava Buddha și Yeshe Sogyal, Dante Alighieri și Beatrice, Muhammad, iar toate marile înțelepți, puțini au trecut voalul 7-lea.

Ca toti marii maestri au găsit sufletul pereche, vom explora fizica sufletului si de a invata cum putem găsi propriul nostru divin sufletul pereche și viață partener. Aflați cum fizica a sufletului chiar functioneaza.

Einstein a spus: Oricine este implicat serios în urmărirea științei devine convins un spirit se manifestă în legile Universului un spirit mult superioară celei a omului În acest fel aplicarea științei duce la un religios senzație de un fel aparte, care este într-adevăr destul de diferit de religiozitatea de cineva mai naiv.

The Voice – Partea I


The Voice – Partea II

The Voice (fara subtitrare)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame