Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Supune-te (documentar 2013)

supune-te documentarAcesta este un film bazat pe cartea “Death of the Liberal Class” (Moartea din clasa liberala) de jurnalistul si castigatorul premiului Nobel, Chris Hedges.

Acesta “trasează” creșterea statului Corporatist, și examinează viitorul de supunere într-o lume a capitalismului nerestrictionat, globalizarea, inegalitatea uimitoare și schimbările de mediu.

Filmul se concentrează în principal asupra capitalismului corporatist american, dar autorul speră că privitorul poate recunoaște relevanța a ceea ce se exprimă cu privire la politica in familie si activitatea corporatiilor.

Acesta a fost făcut complet de clipuri găsit pe web.

Nu suntem doar visători, dar, de asemenea, autori. Noi credem în acțiuni nu în violență, noi credem în colaborare nu în segregare. Numere, cifre, si hash-tag-uri sunt etichete pentru a ne ajuta să organizăm această lume haotică. Povestiri, cu toate acestea, dau sens vieții noastre și ne unim cu viziuni comune.

Vizioneaza documentarul full acum – 52 min

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.