Pandemia Covid-19. Virusul chinez a scăpat de sub control. Care este adevărul în China?! (VIDEO)

Posted by
/ Leave a comment

China spune ca epidemia cu virusul Corona se domolește, dar este întradevar așa? Steve K. Bannon, gazda publicatiei War Room Pandemic, a discutat cele mai critice aspecte ale acestei pandemii. Care este adevărul în China? De ce guvernul chinez încă refuză intrarea experților americani în China? Este posibil ca virusul să fie făcut în laborator? De ce liderii chinezi au grăbit legislația în domeniul biosecuritații? Este posibil să existe deficit de medicamente dacă epidemia se prelungește?

În primul rând, firewall-ul trebuie dat jos. Poporul chinez, cetățenii Chinei,cetațenii muncitori, cu nume vechi de sute de ani in China, trebuie sa poata sa comunice lumii, trebuie sa poata sa spun care le este situatia lumea trebuie sa vada acest lucru nefiltrat de Partidul Comunist Chinez, iar acum, nu exista justificare, nu exista justificare morala pentru a avea firewall-ul pornit. Aceasta este o urgenta si o criza umanitara. Firewall-ul trebuie oprit. Si orice companie americana care furnizeaza tehnologie sau capital uman pentru a tine acel firewall in picioare, va arde in Iad ok? pentru ca acum, ei doar prelungesc suferinta poporului chinez, asta in primul rand.
In al doilea rand, Partidul Comunist Chinez trebuie sa preia cei mai buni doctori din intreaga lume. De la CDC, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, de la Colegiul Imperial din Londra, de la Universitatea din Hong Kong – dr. Gabriel Leung. Virusologii de top, cei mai buni, trebuie sa poata sa intre in Wuhan si in provincia Hubei si sa vada care este problema exact si sa raporteze inapoi impreuna cu recomandarile lor.
Si in al treilea rand, Partidul Comunist Chinez trebuie sa poata sa accepte doctori si asistente din toata lumea care sa se voluntarieze d.p.d.v. militar sau de alta natura sa mearga in Wuhan si in provincia Hubei. Deoarece, in acest moment stim ca exista cinci mii de doctori si asistente care sunt infectati ok? Aceasta noua criza pe care o avem, este un colaps al sistemului de sanatate publica si din provincia Hubei si din orasul Wuhan. Daca asta esueaza, vom avea zeci de milioane de oameni care vor muri. Si asta este ceva ce Partidul Comunist Chinez poate sa evite, luand asistente si doctori din toata lumea care sa mearga in acele zone. Timpul in care guvernul Chinei refuza sa faca asta, pentru mine asta inseamna doua lucruri: in primul rand, lor nu le pasa de poporul chinez, nu le pasa de cat de multi oameni mor. Si in al doilea rand, nu le pasa de oamenii din restul lumii. Ceea ce le pasa de fapt este ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume: pastrarea puterii si pastrarea averilor. –
Steve K. Bannon

Sursa
https://cherish-humanity.org/

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE