Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Între viață și moarte (documentar despre recoltarea forţată de organe din China)

ORGANHARVESTING surgeonsUtilizarea organelor de la prizonierii executaţi (despre care China a afirmat că şi-au oferit ”voluntar” organele), este cu mult diferită de acuzaţiile conform cărora China foloseşte disidenţii politici – în principal practicanţii Falun Gong – ca sursă pentru transplantul de organe.

recoltarea fortata de organeIntre viata si moartedocumentar despre investigarea crimelor de recoltare de organe din China

Conform investigaţiilor conduse de dr. David Kilgour, ex-secretar de stat canadian, şi dr. David Matas, avocat specializat în materia drepturilor omului, şi publicate în “Raportul despre afirmaţiile făcute în legătură cu recoltarea de organe de la practicanţii Falun Gong în China”, statul chinez se face vinovat de trafic ilegal de organe obţinute de la practicanţii Falun Gong, fără consimţământul acestora.

Film: Intre viata si moarte

Durata: 52 min

Un scurt filmulet muzical creat de practicantii Falun Gong

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.