Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Mancarea conteaza (Food Matters) – film documentar despre alimentatie

food matters - mancarea conteaza Food Matters (Mancarea conteaza) – atrage atentia despre cum mancarea din magazine ne afecteaza sanatatea, despre afaceriile de trilioane  de dolari ale companiilor care se inbogatesc de pe urma oamenilor bolnavi si cum a devenit o induistrie profitabila pentru ei si convenibila.

Lasa mancarea sa-ti fie medicament si medicamentul sa-ti fie mancare – Hippocrates. Acesta este mesajul de la parintele fondator a medicinei moderne, ecou in controversatul film documentar Food Matters (Mancarea conteaza). Cu o saraca alimentatie nutritionala, aditivi chimci si cu tendinta noastra sa ne bazam pe medicamente farmaceutice ca sa tratam ce este gresit cu corpurile noastre subnutrite , nu este de mirare ca societatea moderna devine din ce in ce mai bolnava. Food Matters vorbeste despre descoperirea trilioanelor de dolari din industria mondiala a bolii si ofera oamenilor cateva solutii verificate stintific pentru a depasii boala in mod natural. Realizatorii au intervievat mai multi experti in nutritie si vindecare naturala care sustin ca prin alimentatia necorespunzatoare ne facem rau corpurilor noastre, dar cu mancarea potrivita, suplimente si detoxifiere poate fi folosita in vindecarea bolilor cronice cum ar fi cancerul din faza terminala.

Focusarea filmului este in a ne ajuta pe noi sa regandim sistemul de credinte despre alimentatie, medicina moderna, si modul de ingrijire a sanatatii. Intervievatii subliniaza ca nu orice problema este costisitoare, atentia medicala majora si dezvaluind multe terapii alternative care pot fi mai eficiente, mai economice, mai putin nocive si mai putin dependente decat tratamentele medicale conventionale.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.