Viata lui Milarepa – film biografic

Posted by
/ Leave a comment

Milarepa filmFilmul evocă perioada din primii ani ai formării lui Milarepa, adică secolul XI, perioada anilor 1052-1135 a celui mai cunoscut dintre tibetani.
Acţiunea filmului este plasată în Tibet, unde acesta îşi formează spiritul de poet mistic şi prezintă călătoria sa pe calea iluminării în magnifica ‘Spiti Valey’ la graniţa dintre India şi Tibet, în film fiind distribuiţi chiar şi călugări de la ‘Pema Ewan Choegar Gyurmeling Monastery’ din India şi Tibet.

Milarepa din Tibet, film spiritual, film biografic, film online subtitrat, personalitati

Milarepa film spiritual biografic:

Milarepa este una dintre cele mai cunoscute Sfinților tibetane. Într-un efort supraomenesc, el a crescut de peste mizeriile vieții sale mai tinere și, cu ajutorul lui Guru, Marpa Traducător, a luat la o viață solitară de meditație până când a atins punctul culminant al statului luminat, nu să se nască din nou înSamsara (jacuzzi de viață și de moarte) de existență lumească.

Milarepa film online: Din compasiune pentru umanitate, a întreprins ascetismul mai rigid pentru a ajunge la starea Buddhic de iluminare și să treacă realizările sale pe restul omenirii. Descendența lui spiritual a fost trecut de-a lungul a discipolilor săi cei mai de seamă, Gambopa și Rechung. Acesta a fost Rechung care a înregistrat în detaliu incidentele din viața lui Milarepa pentru posteritate.

Biografie Personalitati
Dezvoltare personala documentare subtitrate

Milarepa film online: Narațiunea din viața sa a fost, astfel, a trecut de-a lungul aproape un mileniu de timp și a devenit o parte integrantă a culturii tibetane. În plus față de narațiunea Rechung a vieții sale, rezumate mai jos, Milarepa compus extemporaneu melodii nenumărate de-a lungul vieții sale relevante se transformă dramatice ale evenimentelor de el însuși și de discipolii săi, în conformitate cu o formă de artă care a fost în practică la momentul respectiv. Aceste piese au fost pe larg cântat și a studiat în Tibet de atunci și au fost înregistrate ca sute de mii de cântece de Milarepa. Devotamentul său credincios, zelul religios fără margini, toleranță monumental, perseverență supraomenească, și atingerea finală final sunt o mare sursă de inspirație pentru toți azi. Viața lui de bun augur luminat credința budistă și a adus lumina înțelepciunii a ființelor simțitoare de pretutindeni.

Documentar Biografic personalitati

Documentar Personalitati

Viața lui Milarepa
Milarepa sa născut în familia lui Mila-Dorje-Senge în anul 1052. Tatăl său a fost un comerciant în lână și a devenit bogat de standardele de timp atunci când soția sa a născut un fiu. Fiul a fost numit Thopaga ceea ce înseamnă încântător să audă, și Thopaga, mai târziu cunoscut sub numele de Mila-ARPM (Mila, imbracata bumbac), a trăit până la numele lui ca el a avut o voce frumoasă și fermecat tovarășii săi cu cântând lui.

Milarepa film online: Familia a locuit într-o casă de piatră mare, care a constat din trei etaje a avut loc în loc de un pilon central mare și coloanele de sprijin – un conac în comparație cu casele modeste ale vecinilor săi. Fratele și sora tatălui lui Milarepa au stabilit, de asemenea, în zonă, împreună cu familiile lor, și clanul ar aduna de multe ori la casa de piatră mare de Mila-Dorje-Senge.

Documentare Spirituale

Documentare subtitrate

Milarepa film spiritual biografic: Familia a fost de bine să facă și generos și a devenit dragă a tuturor rudele și vecinii din zona. Ei s-ar aduna de multe ori la casa de a se bucura de sărbători. Colectarea de prieteni și vecini de multe ori s-ar cafeniu asupra copiilor mici – fiul tineri Milarepa (apoi numit Thopaga), și sora lui, PETA, care a fost de patru ani mai tânără. În această perioadă, familia sa bucurat de admirația și atenția de vecinii lor, a mâncat numai cele mai bune produse alimentare și purta nimic, dar haine de lux și bijuterii.

Film documentar

Filme care iti pot schimba viata

Milarepa film spiritual biografic: Despre acest timp, tatăl, Mila-Dorje-Senge, a devenit grav bolnav și de a accepta moartea sa iminentă, numit împreună familiei extinse și a făcut cunoscut tuturor că a vrut întreaga sa moșie și toate bunurile puse în grija fratelui și surorii sale până în momentul în care Milarepa a crescut și sa căsătorit cu Zesay, una dintre fetele vecine care au fost logodită cu el în copilărie, conform tradiției de ori.

Filme documentare biografice

Filme online

După moartea părinților, cu toate acestea, mătușa lacomi Milarepa și unchiul, care a fost dat de încărcare de proprietate, împărțit averea între ele, deposedare Milarepa, mama lui, și sora Peta de toate posesiunile lor lumești. Ei au fost forțați să trăiască împreună cu ei în cele mai mici cazare și s-au dat numai alimente grosier și chiar a făcut să lucreze în domeniile. De-a lungul anilor care au urmat lor de sanatate suferite, hainele lor au fost dur și zdrențuite, șefii celor doi copii au devenit invadată de păduchi. Mama și cei doi copii, care au fost anterior favoriții din sat, a devenit acum obiecte de batjocură și de abuz de toți, care acum nesocotite și le-a ridiculizat.

Filme spirituale

Documentar milarepa

Când Milarepa a ajuns an sa XV, mama sa a decis pe un plan pentru a recupera moștenirea pierdută. Ea a fragmentat împreună indiferent de resurse ar putea împrumuta de la vecini și rude și a pus pe o sărbătoare, invita pe toți cei care au fost de față atunci când soțul ei a murit și a făcut cunoscut ultimele sale dorințe. Ca vecinii asamblate și rudele au fost ospăț și de băut cupe mari de chang (orz fermentat), ea sa ridicat și a povestit tot ce soțul ei a spus pe patul de moarte, amintindu fratele soțului ei și sora, care au fost să fie doar îngrijitori de imobiliare . Acum, că Milarepa au atins majoritate său, ea a cerut ca toate bunurile să fie restaurate.

Documentar spiritual

Film Biografic

Dar Mătușa lacomi si Unchiul ACUM au afirmat CA au Fost proprietarii ORIGINALI si au împrumutat NUMAI Proprietatea Familiei Mila-Dorje-Senge Si, Prin urmare, Milarapa Si mama lui o NICI avut o pretenție Reala pe proprietate. Mătușa Si Unchiul ACUM un Inceput pălmuirea indignat mama lui Milarepa si CEI doi Copii, numindu-le nenorociți nerecunoscători SA acționeze astfel dupa acceptarea de Caritate de un formator cu EI si consumul de alimente Lor. Astfel, EI i-au izgonit DIN Casa de Piatră de mare a scris o lasa mama si Copiii se descurce singuri.

Milarepa

Vezi Film:

Sursa 1

Sursa 2

De la vârsta de patruzeci şi cinci de ani şi până la moartea sa, în anul 1123, Milarepa va practica doar meditaţia, împărtăşind învăţăturile sale a numeroşi discipoli. După nouă ani de meditaţie în grotele din munţi, Milarepa reuşeşte să atingă starea de Trezire totală. Află de moartea mamei sale, o primeşte pe sora sa, se împacă cu mătuşa lui, oferindu-i pământurile şi toate bunurile sale. În faţa lui se manifestă diferite divinităţi tantrice, care îl ghidează în practica sa. El face multe minuni. Poate traversa munţii, poate merge pe apă, plana în aer şi zbura la înălţime cu picioarele încrucişate, poate rezista luni întregi fără mâncare şi băutură. El dobândeşte memoria vieţilor anterioare, capacitatea de a mobiliza şi deplasa energia vitală prin diferite centre ale corpului pentru a vindeca sau a ajunge la o transformare personală. Îşi dezvoltă puteri precum clarviziunea şi poate deplasa obiectele fără să le atingă. Milarepa demonstrează astfel superioritatea spiritului asupra materiei: diferenţa dintre Realitatea Absolută şi Realitatea Relativă. Articol integral aici

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame