The Queen of Versailles (2012) – raspunsul la intrebarea: banii aduc fericirea?

Posted by
/ Leave a comment

Regina de la Versailles (The Queen of Versailles), un documentar execeptional. Bineinteles, poate fi usor criticat deoarece in documentar vei observa multimilionari, miliardari care se vaita tot timpul. Trecand peste aceste critici, care oricum cred ca sunt inevitabile pentru unii, vom invata lectii importante.

The_Queen_of_VersaillesScurta Descreire:

În 2008, familia Siegel era în topul celor mai bogaţi și influenţi americani, David Siegel rulându-și cu succes afacerile, într-un timp relativ scurt, în cadrul Companiei „Westgate Resorts”. Pentru a se bucura din plin de viaţa lor atât de prosperă, el, fiind și inginer, și-a propus să o facă trofeu și să o transforme în regină pe soția sa, Jackie, o adevărată frumusețe, începând construirea celei mai mari case private de familie, unică în America, fiind inspirat de frumuseţea și grandoarea Palatului de la Versailles. Dintr-o dată, atât economia SUA, cât și „Westgate Resorts”, au fost  zguduite de colapsul economic ipotecar, devastator. În noua realitate economică, cu afacerile în pragul ruinei, asistăm la lupta celor din familia Siegels, de a-și păstra un stil de viaţă ostentativ, în tăvălugul regresului economic, în care au intrat. Pentru această familie privilegiată, acceptarea acestei situații s-a dovedit a fi o luptă disperată pentru un vis neîmplinit, iar casa lor neterminată, a devenit un monument al unor valori superficiale.

sursa – cinemarx.ro

The Queen of Versailles (2012) – raspunsul la intrebarea: banii aduc fericirea?, documentar despre miliardarul David Siegel

 

Documentare Interesante:Doar atunci când ne-am gândit Americii “Versailles” va rămâne un schelet trist, abandonat de un conac pentru totdeauna, miliardarul David Siegel a anunțat că va relua construcție pe neterminate “proiect comun” său, după toate, încetinită raportate. Construcția de conac, care a fost programat pentru a fi cel mai mare casa privat Americii, au stagnat în prealabil atunci când a lovit criza globală financiară.banii aduc fericirea?

Dezvoltare personala documentare subtitrate

Documentare Online
Banii aduc fericirea?Un documentar interesant bazat pe proiectul, denumit “Regina de la Versailles,” a urmat construcția de acasă și decizia de a vinde – neterminat – după Siegel sa trezit brusc ravasit cu datorii. Cu toate acestea, în ciuda mai multe reduceri de preț de milioane de dolari, conacul Versailles nu a vândut. Acum Siegel spune “Today Show”, care funcționează pe mega-conac este “pe drumul cel bun.” Când va fi finalizat este neclar, dar soția lui Siegel, Jackie ( “Regina de la Versailles” ea), pare destul de dornici să-l termine deja.banii aduc fericirea?

Dezvoltare personala documentare subtitrate, banii aduc fericirea?

Documentare Online
banii aduc fericirea?Documentare Interesante:Dacă conac Versailles este finalizat, casa 90.000 de metri patrati, va cuprinde 10 bucatarii, 30 de băi, o sală de bal 7.200 de metri patrati, suficient de mare pentru 500 de persoane, un patinoar de role, bowling, garaj 30-car, trei piscine și două terenuri de tenis. Inutil să spun, vom fi cu ochii pe asta. Stay tuned,banii aduc fericirea?

Documentare Online

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame