Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință (documentar)


SpiritSpace.jpgDocumentarul “Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință” (Spirit Space – A Journey Into Your Consciousness) are rolul unui jurnal de călătorie progresiv prin viața umană.
Documentarul explică noțiuni precum reîncarnarea, lumea spiritelor și natura sufletului omenesc și abordează în profunzime două dileme care au stârnit întotdeauna controverse: Există rai și iad? Ce este un spirit? Persoanele cu o înclinație spre scepticism vor acuza lipsa de dovezi fizice care să susțină afirmațiile din acest documentar. Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință rămâne, însă, o voce liniștitoare, ce afirmă că existența noastră nu se limitează la limitele trupului muritor. Sursa: Filme Documentare

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.