Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință (documentar)

Posted by
/ Leave a comment


SpiritSpace.jpgDocumentarul “Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință” (Spirit Space – A Journey Into Your Consciousness) are rolul unui jurnal de călătorie progresiv prin viața umană.
Documentarul explică noțiuni precum reîncarnarea, lumea spiritelor și natura sufletului omenesc și abordează în profunzime două dileme care au stârnit întotdeauna controverse: Există rai și iad? Ce este un spirit? Persoanele cu o înclinație spre scepticism vor acuza lipsa de dovezi fizice care să susțină afirmațiile din acest documentar. Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință rămâne, însă, o voce liniștitoare, ce afirmă că existența noastră nu se limitează la limitele trupului muritor. Sursa: Filme Documentare

Spirit Space – A Journey Into Your Consciousness

Edgar Mitchell (astronaut) a aloca de spus în ea, precum și unele oameni mari din institut Monroe,
și tot felul de fizicieni, oameni de știință, filozofi, toate cu mintea frumoase! Sunt sigur că va “ști” unii, sau mulți dintre ei.

E accentul principal este constiinta, si spiritualitate originile sale, abilitatile sale, ceea ce este, unde se duce, în cazul în care se poate ne ia, etc etc etc lol. Ei bine, aici este descrierea de la IMBd

Spirit Space – Documentary Online

Cu inspirații spirituale prin Toltec Don Miguel Ruiz autor și perspective de fizician cuantic Dr. Fred Alan Wolf și astronaut lunar fondator Dr. Edgar Mitchell de la Institutul de noetice Știință, Spirit Space chiar a trimis cazuri din persoanele care au fost regresat hipnotic la un punct între viața după moarte-, și chiar înainte de naștere. Nu numai filmul se confrunte cu reîncarnare, lumea spiritelor, iar natura sufletului omenesc, de asemenea, abordează la fel de lipicios întrebări cum ar fi “Există un Rai și Iad?” și “Ce este un spirit?”. Privitori cu un înclinație pentru scepticism va sustrage de la lipsa de dovezi fizice să susțină revendicările în Duh Space, dar filmul rămâne o voce liniștitoare, afirmând că existența noastră nu se limitează la limitele de trupul nostru muritor …

Spirit Space

Provocarea Quantum teorii fizică și modul în care acestea afectează modul în care percepem lumea vechime și astăzi, atât spiritual cât și științific. Acest film acționează ca un progresist “jurnal de călătorie” pentru viața umană încearcă să răspundă la întrebări care omenirea a căutat încă din zorii gândit. Care au fost noi înainte de a veni aici? De ce avem nevoie pentru a fi aici? Ce se întâmplă după ce murim?

Documentar

Permiteți-vă să călătorească mai mult în jos cuantic Rabbit Hole într-o căutare pentru răspunsuri la varsta întrebări vechi. Descoperiți posibilitățile remarcabile în ceea ce privește ce se întâmplă nostru conștiință înainte și după moarte. Unii numesc filmul “Ce Bleep știm? Îndeplinește viața de apoi “.

Documentar Online Subtitrat:
Am dat recent peste acest film / documentar / film intitulat “Space Spirit”. Descrierea videoclipului spune că aceasta “preia în cazul în care ceea ce  ramas” .. și este cu siguranță adevărat!
De asemenea, spune “în cazul în care” secret “sa oprit”, dar Ive niciodată urmarit asta. laugh out loud
Pentru oricine care a vazut “ceea ce Bleep”, și-a placut aceasta ..
Va place acest Cred, de asemenea.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame