Apariția și Ascensiunea Bitcoin (2014) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

bitcoin rise“Apariția și Ascensiunea Bitcoin” (The Rise and Rise of Bitcoin) documentează evenimentele care au făcut prima pagină a ziarelor pentru moneda digitală și conferă o privire mai profundă la ceea ce realizatorii numesc “cel mai mare experiment social-economic realizat vreodată”.

Bitcoin Romania: Există o rată crescută de muggings Bitcoin peste din New York care nu au lăsat într-adevăr toate că multe conduce cu poliția să le urmeze. New York City pompier Dwayne Richards sa întâmplat să fie una dintre cele mai recente victime, care a făcut drum spre Brooklyn, în scopul de a se întâlni cu cineva care a pretins că a vrut să facă schimb de Bitcoins pentru bani. Pe drum, a ajuns să fie înjunghiat și jefuit, deși șansele sunt Bitcoins lui l-au părăsit definitiv. Din fericire, Richards este pe drumul spre recuperare.
În primul rând, înainte de a se îngropa în acest răspuns, trebuie să ne punem întrebarea de ce este că monedele digitale și soluții de plată alternative devin populare în primă instanță, Bitcoin Romania.

Această nouă versiune a Internet elimină cerințele pentru servere fizice sau centre de date. Acestea sunt înlocuite cu computerele proprii ale utilizatorilor. Rularea prin aceasta noua arhitectura “oameni alimentat”, are unele avantaje, care includ securitatea datelor și a informațiilor sunt stocate doar vreodată sau în tranzit și din care doar utilizatorii au acces la parolele pentru a decripta aceste date. De asemenea, dacă nu avem servere, aceasta înseamnă nici un punct central pentru atacuri DDoS, care sunt loc comun în sectorul i-jocuri. Ea a dat naștere la cryptocurrencies, cum ar fi Bitcoin.

Această perioadă a istoriei poate fi definit ca unul de perturbare și de transformare sau de creșterea de noi internetului. Acest nou nirvana este asigurarea infrastructurii de mâine. care permite dezvoltatorilor să construiască toate aplicațiile și serviciile existente în internet conectat și centralizat curent cu cea a unui nou internet descentralizat, Bitcoin Romania.

Bitcoin in Romania
Deci, cine-i folosind Bitcoin? Ei bine, utilizatorii au tendința de a fi mai tineri și tipizate ca “Z generație”, și, prin urmare, o foarte mult căutat segment demografic. Ei au crescut cu tehnologia digitală, cumpărarea de bunuri virtuale și jocuri sociale. Ei sunt capabili să perceapă schimbarea foarte rapid, fără nici o agățării sau idei preconcepute. E un clișeu, dar ele sunt generația acum nu împinge doar schimbare, ci și transformare – și asta înseamnă provocatoare în mod constant sistemele de status quo-ul sau moștenire, inclusiv modul în care se fac lucrurile.

În afară de trecerea fundamentală a unui internet descentralizate condus de oameni, am îndurat, de asemenea, Bitcoin Romania, criza financiară, cu sectorul bancar și sectorul financiar care primesc sume imense de publicitate negativa asupra modului în care tratează clienții cu scandaluri misselling, taxe ascunse, costuri, fat- bonusuri pisică și așa mai departe.

Deci, este de înțeles de ce cryptocurrencies, cum ar fi Bitcoin sunt din ce în ce mai populare metode alternative de plată – consumatorii au încredere status quo-ul. Inovație, schimbare și perturbarea va stimula întotdeauna și polariza opinie și pozitiv, și negativ. Dar, așa cum cu cele mai multe întreruperi în economia digitală, este consumatorii de conducere schimbarea – nu atât de mult marile corporatii.

Se pare ca și cum nimic de valoare pot fi furate aceste zile, sau ar putea încheia ca o tinta pentru hoti. Acestea fiind spuse, majoritatea infracțiunii Bitcoin legate tind să gravitează în jurul place de relații dubioase internet, precum și stashes virtuale ale cryptocurrency fi furat de la – unde altundeva, dar arhive on-line. Cu toate acestea, s-ar putea ridica cu siguranță o spranceana (sau două) la auzul Bitcoin furate prin intermediul limită de vârstă modus operandi – aceea a unui băț-up.

Ca orice altceva în viață, există întotdeauna două fețe la o monedă, iar acest lucru este o instanță în cazul în care anonimatul Bitcoin în ceea ce privește cheltuielile face tot mai dificil pentru Bitcoins victimelor talhariti de a fi recuperate.

Un programator devine fascinat de moneda digitala Bitcoin si prin implicarea sa in comunitatea Bitcoin aflam despre impactul global al acestei uimitoare tehnologii.

Produs de Daronimax Media, “Apariția și Ascensiunea Bitcoin” este dotat cu aparițiile unor oameni de știință cum ar fi Gavin Andresen care este șeful Fundației Bitcoin, Mark Karpeles, CEO-ul Mt Gox, și gemenii Winklevoss

Sursa 1

BitcoinSursa 2

 

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală creată în 2009 de Satoshi Nakamoto. Numele Bitcoin se referă de asemenea și la programul cu sursa deschisa pentru folosirea acestor monede, cât și la rețeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează.

Spre deosebire de majoritatea monedelor, Bitcoin nu se bazează pe încrederea într-un emitent central. Bitcoin folosește o bază de date distribuită peste noduri ale unei rețele de la egal la egal (peer-to-peer) pentru a inventaria tranzacțiile și se folosește de criptografie pentru a furniza funcții de bază pentru securitate cum ar fi asigurarea că bitcoinii nu pot fi cheltuiți decât de cel care îi deține și decât o singură dată.

Construcția monedei Bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Bitcoinii pot fi salvați pe un computer personal sub forma unu fișier portofel sau pot fi stocați cu un serviciu de portofel a unei terțe părți, iar în ambele cazuri bitcoinii pot fi trimiși prin intermediul internetului oricărei persoane cu o adresă Bitcoin. Topologia de la egal la egal și lipsa unei administrații centrale fac nefezabil ca o autoritate, un guvern, etc. să manipuleze valoarea Bitcoinului sau să introducă inflație prin producerea lor.

Bitcoin este una din primele implementări a conceputului numit „criptomoneda” (cryptocurrency), prima dată descris în 1998 de Wei Dai pe mailing listul Cyperpunk. Sursa Wikipedia si FilmeHD

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame