FREE ENERGY (2008) – The Race To Zero Point (documentar subtitrat)

Posted by
/ Leave a comment

This is the ultimate environmental film – it offers real solutions. With the end of fossil fuels in sight, the race to save the planet is on!
Free Energy – The Race to Zero Point, triplu premiat – Aurora Gold Award, Profit Producers’ Award şi Telly Award

free energy energie libera“Filmul “FREE ENERGY – The Race To Zero Point” poate deschide ochii tuturor scepticilor, de bună credinţă, realizând un istoric cuprinzător al inventatorilor şi invenţiilor ce s-au depărtat, în timp, de fizica newtoniană, începând cu Faraday, Maxwell, Tesla şi Schauberger şi terminând cu pionierii actuali ai electromagnetismului, antigravitaţiei şi fuziunii la rece, relevând, în trecere, ce-i drept şi persecuţiile la care au fost supuşi aceşti eretici, de către guvernele şi afaceriştii care doresc menţinerea permanentă sub control, a tuturor surselor energetice mondiale, fiindcă nu trebuie să uităm că, birocraţia statală, este alimentată masiv din fondurile energetice, iar politicienii sunt cumpăraţi, din start, de marile corporaţii din domeniu, care le finanţează campaniile electorale.”sursa Antiiluzii

Energia libera – Cursa catre punctul zero documentar subtitrat online

Documentar despre protectia mediului inconjurator
Documentar stiintific
Documentare stiintifice in romana
Documentare subtitrate
Mediu Inconjurator

Energia libera – Cursa catre punctul zero,  Pentru toate dintre voi acolo, care cred ca mine, că putem avea energie gratuit în timpul vieții noastre – verifica acest lucru! Acest film se numește TESLA: cursa la Punctul Zero gratuit de energie, și e fantastic. Produse în anul 1997, pregateste-te pentru unele dintre cele science-fiction-est tranzițiile și efectele video care 1997 a trebuit să ofere, dar conținutul acestui film este de o importanță

 

Energia libera – Cursa catre punctul zero, tac asta pentru mai târziu în seara asta, asigurați-vă că v-ați dat YouTube suficient timp pentru a-tampon prin intermediul filmului, apuca popcorn și să se stabilească în pentru anumite acțiuni documentar minunat, Mediu Inconjurator.

Nota

Documentar stiintific: Ai fi surprins cât de multe ori primesc un e-mail sau un mesaj pe Facebook despre postarea de informații cu privire la ideea de energie gratuit aici pe JimOnLight.com. Cele mai multe dintre ele sunt lovituri de prietenie și vaccinuri despre cum nimic de acest fel ar putea lucra vreodată, cum se sfidează legile fundamentale ale termodinamicii, și eu ar trebui să fie rușine de mine însumi pentru a promova acest tip de fantezie.Am un singur lucru de spus la toate contrazis pe sceptici de energie liberă, domeniul punctului de zero, mișcare perpetuă, și electrogravitics în general: În lumea noastră de astăzi, în cazul în care disparitate venit este cel de absolut cel mai dezgustător și cartelurile bancare controla acum chiar prețul de cutii de aluminiu, ar fi un lucru rău dacă oamenii acordată atenție pentru a face propria lor putere liber în loc de a pierde viața lor vizionarea creier distruge gunoi ca Miere Boo Boo si reluari din Jersey Shore, printre alte furaje incredibil de mare și fără valoare nominală, Mediu Inconjurator?

Documentar stiintific: Final de energie Showdown va demonstra și dovedi sau infirma noi dispozitive de energie, care ar putea alimenta casa noastră, automobile, și rețeaua electrică. Acesta combină do-it-yourself, practic “nu funcționează?” filosofia Mythbusters cu integritatea științifică și imaginația creatoare de NOVA.

“Producătorul de documentare inovatoare, cum ar fi energie gratuit: Cursa pentru Zero Point, și fuziunea la rece: Foc de la Apă – Chris Toussaint – este de planificare un nou serial TV, care contestă paradigma combustibililor fosili În primul rând, cu toate acestea, oamenii trebuie să se răspândească. cuvânt că spectacolul are nevoie de o lovitură de pornire de finanțare 5.000 dolari și Kickstarter.com este locul unde toată lumea poate alătura împreună și face sa se intample. “

Protectia mediului inconjurator:Am pus prima gaj. Sper că veți cip în sprijinul dumneavoastră, precum și pentru acest risc foarte important și în timp util. Un buchet de ce ciobire în doar 5.00 dolari ar putea face diferenta, inclusiv de-ridicarea moralului.

Co-gazde și Matt Carter va îngropa în lumea ciudată a inventatorilor excentrici și companii de ultimă oră, care se iau în sistemul de ardere a combustibililor fosili, care este alimentarea (și poluante) viețile noastre , energia libera – cursa catre punctul zero.

Protectia mediului inconjurator: Final de energie Showdown va încerca să confirme sau să infirme cele mai convingătoare tehnologiile emergente, cu, teste corecte, imparțiale bazate științific de referință. Fiecare spectacol va avea trei sau patru tehnologii diferite, cu interviuri de inventatorii lor si consultanti tehnici independenti. Acestea vor fi puse la încercare pentru a demonstra aplicabilitatea din lumea reală. Telespectatorii vor afla dacă o anumită invenție este real, sau nu Challenge Showdown.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame