Falsa Plecare (experienţe de viaţă după moarte) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

falsa-plecare-documentar“Falsa Plecare” (Faux Depart)documentar francez care vorbeste despre experienţe de viaţă după moarte

Inca din vremea lui Platon au existat oameni care povestesc despre astfel de experiente, precum detasarea de propriul corp si de tunelul la al carui capat se afla o lumina de o stralucire divina. Aproape intotdeauna, in urma unei astfel de experiente, acesti oameni ajung sa-si schimbe perceptia asupra vietii intr-o asemenea masura incat traiesc fara teama de a muri. In ciuda faptului ca exista oameni care il considera a fi un fenomen plin de mister, numerosi oameni de stiinta, cardiologi, anestezisti si psihologi pot atesta realitatea acestei experiente, cunoscuta sub numele de moarte clinica.

Sursa: e-dimineata(punct)ro

Documentar francez care vorbeste despre experienţe de viaţă după moarte | dezvoltare personala |spiritual|psihologic|stintific|filme documentare

“Falsa Plecare” este un documentar, însoțită de conturile IME, Experiențe aproape de moarte, sau NDE, care sunt în prezent studiate științific de neurologi, medici, cardiologi si intensivists.

 • Dezvoltare personala documentare subtitrate
  Documentar
  Documentar Psihologic
  Documentar stiintific
  Documentare Spirituale
  Film documentar
  Filme online
  Filme spirituale

Există milioane din întreaga lume să ne spună aceeași poveste tulburătoare, cum ar fi sentimentul de a fi departe de corpul său pentru a participa la propria sa resuscitare, auzi chirurgi vorbi unul cu celălalt, și văzând un tunel la capătul o lumină. Această experiență a schimbat viața lor, până la punctul ei nu se mai tem de moarte. Lung considerat obscur și sub rezerva ridicol, fenomenul interesat acum mulți oameni de știință care Întrebare: Cum acești oameni ar putea ei percep și amintesc scene de resuscitare lor în timp ce erau în stare de inconștiență, în comă uneori declarat în moarte clinică?

Mulți ani au trecut de când Dr. Raymond Moody colectate primele mărturii ale celor care au murit aproape.
Există milioane din întreaga lume să ne spună aceeași poveste tulburătoare, cum ar fi sentimentul de a fi departe de corpul său, participarea la propriile sale chirurgi resuscitare auziți vorbi unul cu celălalt, iar apoi printr-un tunel la capătul căruia este un extraordinar lumină. Această experiență a afectat viața lor, până la punctul ei nu se mai tem de moarte.
Lung considerat obscur și sub rezerva ridicol, fenomenul de interes pentru mulți oameni de știință de astăzi care se întreabă cum acești oameni au putut percepe și amintesc scene de resuscitare lor în timp ce erau în stare de inconștiență, în comă și, uneori, a declarat clinic mort.

Dezvoltare personala documentare subtitrate
Documentar
Documentar Psihologic

Acestea sunt cardiologi, radiologi, anestezisti, medici sau psihologi, unii conduce un studiu, alții s-au confruntat o experiență aproape de moarte. Ei mărturisesc fără rușine să ridice un tabu care se dovedește a fi o bogăție de cunoștințe pentru știință și pentru om.
Simpozionul pe EMI NDE în iunie 2006 în Martigues a ajutat sparga din nou. Pentru prima dată în Franța, două spitale început o căutare.

Documentar stiintific
Documentare Spirituale

Sonia Barkallah, director, explică modul în care proiectul a fost născut Start fals: Am văzut filmul documentar 1999 a făcut din cartea lui Raymond Moody, Viața după viață Am fost șocat și m. amintit experientele am trăit ca un tânăr și a unor lecturi de când am descoperit cartea de Dr. Moody la vârsta de 11, dar văzând filmul, am realizat cât de acestea mărturiile a avut o aproape terapeutic pentru mine, deoarece m-am întrebat de multe întrebări despre viață și moarte.
Decizia germinat în mine, am avut de a face un film de a informa cel mai mare număr de aceste experiențe extraordinare care transformă viețile celor care trăiesc, dar si cei care le studia.

Film documentar
Filme online
Filme spirituale

În 2002, ea a început o anchetă care a durat patru ani. În acest studiu, lipsa de comunicare între cercetătorii pare să-l ca un evident și provoacă sensibilizare.
Organizează conferința de Martigues în 2006 pentru a face bilanțul de ultimii 30 de ani de cercetare și de a lega cercetătorilor, astfel încât acestea să poată schimba și împărtăși publicului rezultatele cercetării și reflecții lor. Primul obiectiv al Sonia Barkallah este de a încuraja și promova cercetarea pe EMI si constiinta.
În urma conferinței de Martigues, ea convinge Dr. Eric Dudoit, un psiholog clinic la Spitalul de Timone din Marsilia, si Dr. JeanPierre Postel, anestezist și intensivist la spital de Sarlat, se îmbarcă pe cercetare.
La scurt timp după ce sa născut ideea de a crea un centru de cercetare dedicat problema de constiinta. Inițiază și fondat cu Dr. Jean-Pierre CNERIC Postel, Cercetării Centrul Național de Studii și Informare asupra conștiinței, în aprilie 2009.
In acelasi an 2009, ea a terminat-o de film documentar Start fals“, punctul culminant al unui proiect născut șapte ani mai devreme.

O nouă pagină în istoria științei este scris timp de zece ani de numeroase studii în străinătate și definitiv abandoneze ipoteza de halucinație să se îndrepte spre o posibilă relocare a conștiinței noastre .
Piese noi par să confirme ipoteza unor cercetători și umbra unei noi paradigme este în curs de dezvoltare.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame