Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Holocaustul Secret al Chinei | China Necenzurată

Recoltarea forțată de organe de la prizonieri de conștiință aflați în viață, în China – dovezile sugerează că moștenirea înspăimântătoare a Holocaustului continuă sub regimul chinez.

Partea I

Chris Chappell sparge tăcerea mass-mediei occidentale și expune o nouă crimă oribilă împotriva umanității, iar la o audiere a Congresului SUA, congresmanul Dana Rohrabacher subliniază că este o “RUȘINE” eșecul jurnaliștilor de a o raporta.

Partea II

În acest episod din China Necenzurată, Chris Chappell analizează ce este Falun Gong și de ce regimul chinez conduce un genocid împotriva sa. În plus, China exportă infracțiunile motivate de ură în Statele Unite, cum ar fi asaltul bandelor violente asupra practicanților Falun Gong din New York.

Partea III

În acest episod din China Necenzurată, Chris Chappell analizează de ce aderenții practicii spirituale Falun Gong sunt cei mai vizați de genocidul regimului chinez –prelevarea forțată de organe de la prizonieri de conștiință aflați în viață.


Ucişi pentru organe: Afacerea secretă a organelor din China (subtitrat)

Interviuri cu 2 supravietuitori ai lagarelor de munca din China si victime ale persecutiei impotriva Falun Gong (engleza)

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.