Holocaustul Secret al Chinei | China Necenzurată

Posted by
/ Leave a comment

Recoltarea forțată de organe de la prizonieri de conștiință aflați în viață, în China – dovezile sugerează că moștenirea înspăimântătoare a Holocaustului continuă sub regimul chinez.

Partea I

Chris Chappell sparge tăcerea mass-mediei occidentale și expune o nouă crimă oribilă împotriva umanității, iar la o audiere a Congresului SUA, congresmanul Dana Rohrabacher subliniază că este o “RUȘINE” eșecul jurnaliștilor de a o raporta.

Partea II

În acest episod din China Necenzurată, Chris Chappell analizează ce este Falun Gong și de ce regimul chinez conduce un genocid împotriva sa. În plus, China exportă infracțiunile motivate de ură în Statele Unite, cum ar fi asaltul bandelor violente asupra practicanților Falun Gong din New York.

Partea III

În acest episod din China Necenzurată, Chris Chappell analizează de ce aderenții practicii spirituale Falun Gong sunt cei mai vizați de genocidul regimului chinez –prelevarea forțată de organe de la prizonieri de conștiință aflați în viață.


 

Ucişi pentru organe: Afacerea secretă a organelor din China (subtitrat)

 

Interviuri cu 2 supravietuitori ai lagarelor de munca din China si victime ale persecutiei impotriva Falun Gong (engleza)


Crimele Comunismului
Documentare Comunism
Documentare despre comunism

Theresa Chu: În ceea ce privește atrocitățile de recoltare de organe pe viu de la practicantii Falun Gong, nimeni nu ar trebui să evite crime împotriva umanității pe pământ. Cu toate acestea, raportul nu a menționat. Noi credem Departamentul de Stat al SUA are încă unele dovezi și documente de recoltare de organe de către PCC în mâinile sale. Sperăm guvernul SUA, fiind un mare centru de putere drepturilor omului, atunci când se confruntă cu astfel de atrocități inumane, ar trebui să ajute la oprirea recoltarea de organe de la practicanții Falun Gong, atât în raport și în acțiune
Documentare Interzise

Zhu Keming: Din experiența mea personală în China, am observat că oamenii știau doar suprafața a statutului Chinei a drepturilor omului. Acesta este mult mai rău, de fapt. Practicanții Falun Gong din închisoare au fost tratați mai rău decât deținuții. Condițiile de drepturile omului au fost mult mai rău decât de criminali. Oamenii sunt încă neclare despre persecuția Falun Gong.

Documentare Politice/Economice

Theresa Chu subliniază faptul că recoltarea de organe de la practicanții Falun Gong încă desfășoară în China, dar nu a fost menționat în raportul SUA .
Investigatii

Raportul acordă o atenție deosebită hărțuirea împotriva Falun Gong de grup proBeijing din Hong Kong Tineret Care asociere Limited. Hong Kong rezident Zhu Keming spune el crede că SUA va condamna deschis PCC. Cu toate acestea, în cazul în care SUA nu ia măsuri extreme cu PCC și presiuni PCC să oprească persecuția împotriva Falun Gong, condamnarea singur nu va funcționa.

Departamentul de Stat al SUA a lansat raportul anual 2013 privind libertatea religioasă internațională. Raportul spune că anul trecut, numărul de persoane forțate să părăsească casa lor din cauza credinței lor a atins un maxim istoric. Raportul condamnă cu fermitate (PCC) persecuția Partidului Comunist Chinez împotriva Falun Gong. Acesta îndeamnă China să elibereze practicanții Falun Gong și avocatul pentru drepturile omului Gao Zhisheng
Filme documentare fenomenul pitesti

Raportul spune ca, desi lagărul de muncă în lagărul de muncă a fost închis, detenția practicanților Falun Gong datele sensibile din jurul continuă a crescut.

A fost semnalat spus PCC instruiește comisia rezidențial district de a raporta informații cu privire la practicanții Falun Gong funcționarilor în schimbul unei recompense în bani“, se spune in raport.
Holocaust
Partidul Comunist

Tom Malinowski, US asistentul secretarului de stat pentru Democrație, a condamnat în mod deschis persecuția împotriva Falun Gong. El a subliniat politica persecuția PCC împotriva Falun Gong și a cerut regimului chinez să elibereze apărător Falun Gong și avocatul Gao Zhisheng ca programate în luna august.

Din 1999, China a fost listat ca o țară deosebit de îngrijorătoare din cauza încălcărilor de libertatea religioasă, se spune in raport.
Persecutia Falun Dafa din China

Theresa Chu, purtatorul de cuvant al Avocaților drepturilor omului pentru Falun Gong: persecuția împotriva Falun Gong a durat 15 ani. De fapt, în multe țări, în special în Europa și SUA, există rapoarte guvernamentale cu privire la acest lucru. Aceste rapoarte arată că persecuția împotriva Falun Gong nu a fost micșorat după căderea de Bo Xilai și Zhou Yongkang.Severă Persecuția manifestă în jurul datele sensibile cu arestarea practicanților Falun Gong pe scară largă. Situația este în continuare gravă acum în 2014.
Persecutia Falun Gong

Raportul subliniază că Falun Gong nu a fost protejat în conformitate cu legislația în China.Raportul arată, de asemenea, preocuparea pentru Școlii de asociere Falun Dafa Li Chang. Se spune, practicant Falun Gong Li Chang a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Li a fost un asistent voluntar Falun Gong. El a coorganizat un protest pașnic în 1999, iar în prezent este încă ținută în închisoare. Practicantă Falun Gong Yu a Changxin a fost condamnat la 18 ani de închisoare în 2000, iar el este încă în închisoare
Persecutii religioase

Theresa Chu: Indiferent dacă sunt sau nu Gao pot fi eliberate ca programate, sau nu asistentul Falun Gong poate fi eliberată, dacă Falun Gong va trebui să continue să sufere persecuție severă în China; Noi spunem că este ca un fel de indicator. Astfel, SUA pot sta în picioare și să ceară în mod deschis de presă Gao Zhisheng, precum și un grup de practicanți Falun Gong care se confruntă în prezent persecuție așa cum se menționează în raport. Noi credem că este important
Persecutii/Genocid

Raportul enumeră mai multe cazuri de persecuție. În noiembrie 2012, poliția din Beijing a arestat practicant Falun Gong Zhang Fengying ca ea a fost la cumpărături“, a spus el. Fiica lui Zhang a explicat că, la acel moment, Zhang spunea un rezident despre beneficiile Falun Gong. Regimul a transferat Zhang a Tiantanghe femei lagărul de muncă timp de doi ani.

Zhu Keming a fost primul practicant Falun Gong care a dat în judecată Jiang Zemin. Zhu a declarat Zhang Jie, un alt practicant care a dat în judecată Jiang, a fost arestat și persecutat imediat după moarte. Pe parcursul cinci ani închisoare Zhang, el sa confruntat cu torturi brutale din închisoare și aproape a murit

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame