Dacii, Adevăruri tulburătoare (full film, 2 parti)

Posted by
/ Leave a comment

dacii romania (1)Dacii, Adevăruri tulburătoare, un documentar controversat prin care o serie de specialisti in istorie readuc in discutie “adevaruri” ascunse despre stramosii nostri dacii.

Acest film face parte dintr-un proiect mai amplu ce urmareste recuperarea adevarului istoric. In acest film documentar multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei vor fi puse la incercare.

Recuperarea adevarului istoric este un demers care este absoulut necesar recuperarii demnitatii nationale.

Adevaruri tulburatoare – Partea I

Vizioneaza acum – 53 min

Adevaruri tulburatoare – Partea II

Vizioneaza acum – 62 min

Dacii, Adevăruri tulburătoare – Adevaruri Ascunse

Documentar interesant despre pamantul romanesc, istoria ascunsa a romaniei

Internațional de Film Documentar Astra Film Festival Festival Sibiu prezintă un program special dedicat filmelor și sesiuni de dezbateri. Tema ediției din acest an a discuției este documentar istoric român, cu un accent pe prezența dacilor în acest tip de filme, precum și pe modul în care datele istorice sunt interpretate și transmise prin intermediul filmului documentar.

Documentar Istoric

Dezbaterea se va baza pe trei filme documentare, care au fost finalizate în acest an, dedicate Dacia și istoria poporului român: Draco – chipurile de piatră, Dacii – adevăruri tulburătoare și decodare Dacia: Heritage pierdut România `s. Unul dintre aceste filme, Dacii – adevăruri tulburătoare, a fost publicat pe YouTube și a atins un număr record de peste 800.000 de vizualizări, arată un interes clar în subiectul acestui film, atât de la cei care încearcă să facă cercetări în acest domeniu, și de la largă audiență. Documentare Istorice, Cu abordări care sunt fie unice sau clasic, de la un istoric sau punctul de un regizor de vedere, filmele încearcă să decodeze modul în care istoria este prezentat din perspective diferite de film documentar, pornind de la istoricul și directorul tot drumul de a privitorului, redesenarea linia de mult dezbătută între intenția regizorului, obiectivitate științifică și așteptările publicului. Documentare Online Subtitrate, Dificultățile cu care se confruntă producătorii sunt chiar mai mari atunci când doresc să arate lucruri din trecut, care sunt legate de identitățile naționale actuale. Dezbaterea se va concentra pe obiective și în ce măsură au fost atinse, cu privire la mijloacele utilizate, pe legătura dintre cunoaștere oferit publicului, cunoștințele bazate pe dovezi științifice, precum și cunoștințe comune raspandi prin intermediul sistemului de educație și mass-media, mituri sau speculații pseudo-științifice.

Documentare istorice subtitrate, film:

Get the Flash Player to see this content.

Documentare subtitrate
Filme Documentare: Astăzi, versiunea oficială a istoriei româniei este pusă la îndoială: suntem cu adevărat urmașii Romei? Sursele istorice la care avem acces, precum și de cercetarile patogenice ne spun că procesul de romanizare nu a avut loc și că teza cu privire la originile poporului român nu are nici un fundament științific. Romanii au cucerit doar o mică parte a Daciei și au rămas aici de doar 150 de ani, iar componenta etnică a armatei romane și coloniști nu a fost predominant Italic. Ca o dovadă în plus, cercetarea în paleogenetics realizat în urmă cu câțiva ani în Hamburg, Germania, pentru a determina originile poporului român indică, printre altele, că noi nu sunt legate genetic pentru a italienilor … Prin urmare, atât logica elementara si dovezi materiale respinge versiunea oficială a istoriei noastre, și filmul documentar “Dacii – Adevăruri tulburătoare”, aduce argumente capabile să demoleze tot ce știm.

Documentare subtitrate:

Împăratul roman Caracalla în 212 de “Constitu Antoniana a” făcut dacice Oamenii, cetățenii Roman Empire.Dacia este numele vechi de România.

Mai mult decât atât, pentru că dacii au învățat limba latină, popoarele slave care au venit mai târziu și germani le-a numit Romans.During, de asemenea, în momentul în care cuvântul roman sa schimbat în Ruman si Roman, (română în limba engleză). De asemenea imparatului roman Caius Ulpius Traianus (care a fost nascut in Spania), a adus aici o mulțime de roman colonists.And împăratul roman Aurelian a fost din țara noastră Dacia Romana.

Limba română provine din limba latină și cea mai mare de cuvinte au origini latine și gramatica este latină.

Termenul Wallach este din limba germană și înseamnă roman sau latin.

Valachus termen lung (Valah) este, de asemenea, de limbă germană, dar înseamnă Român (română).

Dacodava din județul Bacău

 

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame