Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

97% Owned – documentar economic

Filmul “97 Percent Owned” (“97% Deţinut, Posedat”) reprezintă un studiu fundamental despre sistemul financiar și economic. E primul documentar care abordează problema și modul de funcționare a băncilor centrale și a procesului de creare a banilor.

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

97 percent owned

Atât timp cât banii dirijează orice activitate din lume, e absolut necesar să le înțelegem natura. Totuși, întrebările aparent simple sunt evitate, întrebări precum: Cum sunt creati banii? Care este originea lor? Cine are de castigat? Carui scop ii servesc? Ce este un sistem financiar? Ce sunt banii din sistemul financiar?

Timp de secole mecanismul sistemului financiar a fost ascuns de ochii curioși ai populației. Totuși, impactul acestuia, atât la nivel național, cât și internațional, posibil este insurmontabil, dat fiind faptul că anume sistemul monetar asigură baza dominației internaționale și controlului național. Astăzi când aceste baze sunt zdruncinate de crize, necesitatea unui dialog deschis și onest, privind viitorul sistemului monetar, nu a fost niciodată mai mare. Criza economică e similară unui cancer.
Dacă în continuare așteptați, în speranța că această criză se va evapora de la sine, identic unui cancer aceasta va continua să se extindă și va fi prea târziu. Astfel, îndemnul meu ar fi: ”Pregătiți-vă!”

Sursa

Site Oficial

 Trailer

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.