Adevărul din spatele artelor marţiale tradiţionale | China Necenzurată

Posted by
/ Leave a comment

Un mister profund învăluie artele marțiale tradiționale chinezești.

Este kung fu într-adevăr la fel de puternic precum karate, muay thai sau jiu jitsu? Este această artă străveche ceva mai mult decât simpla luptă?

Bruce Lee a prezentat Kung Fu Occidentului. Acum China Necenzurată vă va călăuzi in istoria și tradițiile artelor marțiale chinezești cu ajutorul Maestrului de 7 Star Praying Mantis, Longfei Yang. Sursa

Pentru mai multe informatii despre Longfei Yang, vizitati aici

Arte martiale traditionale chinezesti.

Documentar Spiritual si Dezvoltare Personala: Geneza artele marțiale chinezești a fost atribuită nevoia de auto-apărare, tehnici de vânătoare și de instruire militară în China antică. Hand-la-corp și practica de arme au fost importante în formarea soldati antice chinezești.

Dezvoltare Personala prin arte martiale: Cunoștințe detaliate despre starea și dezvoltarea artelor marțiale chinezești devine disponibil de la zece ani Nanjing (1928-1937), ca Institutul Central Guoshu stabilite prin regimul Kuomintang a făcut un efort pentru a compila un studiu enciclopedic de școli de arte marțiale. Din 1950, Republica Populară Chineză a organizat artele marțiale chinezești ca o expoziție și full-contact sport sub titlul de Wushu.

Arte martiale mixte: Există o mulțime de mister in jurul artele marțiale tradiționale chinezești.Este kung fu într-adevăr la fel de puternic ca și karate, Muay Thai sau jiu jitsu? Sau este ceva mai mult la această artă veche decât lupta?Bruce Lee și-a prezentat Occidentul a Kung Fu. Acum China Uncensored va va introduce in istoria și tradițiile de arte marțiale chinezești cu ajutorul de Master of 7 stele Praying Mantis, Longfei Yang.

Artele marțiale chinezești, colocvial mentionat ca kung fu sau Gung Fu și wushu, un număr de combatere stiluri care s-au dezvoltat de-a lungul secolelor din China. Aceste stiluri de luptă sunt adesea clasificate în funcție de trăsături comune, identificate ca “familii“, “secte” sau “școlide arte martiale.

Arte martiale youtube: Exemple de astfel de trăsături includ exerciții fizice care implică mimetism animal, sau metode de formare inspirate de filozofii chinezi, religii și legende. Stiluri care se concentreaza pe manipularea qi sunt numite intern, în timp ce alții care se concentrează pe îmbunătățirea musculare si de fitness cardiovascular sunt numite extern”. Asociație geografică, la fel ca în nordul, este o altă metodă de clasificare populara.

Artele marțiale chinezești, colocvial mentionat ca kung fu sau Gung Fu și wushu, un număr de combatere stiluri care s-au dezvoltat de-a lungul secolelor din China. Aceste stiluri de luptă sunt adesea clasificate în funcție de trăsături comune, identificate ca “familii“, “secte” sau “școlide arte martiale.

Arte martiale filme: Exemple de astfel de trăsături includ exerciții fizice care implică mimetism animal, sau metode de formare inspirate de filozofii chinezi, religii și legende. Stiluri care se concentreaza pe manipularea qi sunt numite intern, în timp ce alții care se concentrează pe îmbunătățirea musculare si de fitness cardiovascular sunt numite extern”. Asociație geografică, la fel ca în nordul, este o altă metodă de clasificare populara.

Stiluri de arte martiale: Jeet kune do, Aikido

Potrivit legendei, artele marțiale chinezești originea în timpul semi-mitic dinastiei Xia acum mai bine de 4000 de ani. Se spune Galben împăratul Huangdi (data legendar al ascensiunii 2698 î.en) a introdus primele sisteme de luptă în China.Împăratul Galben este descris ca un celebru generală care, înainte de a deveni lider al Chinei, a scris tratate de lungă durată pe medicina, astrologie și artele marțiale. Una dintre principalele sale adversari a fost Chi Tu (蚩尤), care a fost creditat ca creatorul Jiao di, un precursor pentru arta modernă de Wrestling din China.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame