Fed Up (2014) – documentar subtitrat

Posted by
/ 1 Comment

Fed Up este filmul pe care industria alimentara nu vrea sa-l vezi.

Fed Up arunca arunca in aer tot ceea ce am crezut ca stim depre alimentatie si pierderea in greutate, dezvaluind o campanie de 30 de ani de catre industria alimentara, ajutata de guvernul SUA sa induca in eroare si sa produca confuzie poporului American, care rezulta in una dintre cele mai mari epidemii de sanatate din istorie.

Sursa 1

Sursa 2

Fed Up (varianta in engleza)


Fed Up este un film documentar american 2014 regizat, scris si produs de Stephanie Soechtig. Filmul se concentrează asupra cauzelor obezitatii in SUA, prezentând dovezi care să arate că mari cantități de zahăr în produsele alimentare prelucrate sunt o rădăcină trecute cu vederea a problemă, și puncte de la puterea de lobby monied de “Big Sugar” în blocarea încercărilor de a adopta politici eficiente pentru a rezolva problema.

Fed Up arată modul în care primele orientările dietetice emise de guvernul SUA acum 30 de ani au trecut cu vederea rolul de zahăr alimentar în creșterea riscurilor de obezitate, diabet, precum și rezultatele rele pentru sănătate asociate, în special la copii. Deoarece aceste orientări tolerată în mod eficient plus nelimitat de zahăr în produsele alimentare consumate de copii, consumul de zahăr a crescut foarte mult, obezitatea a crescut foarte mult, și generații de copii au crescut mult mai grasă decât părinții lor. Acești copii se confruntă cu o durata de viata mai scurte probleme de sănătate și, ca rezultat. În relația dintre dieta de mare de zahăr și sănătatea slabă a apărut, interesele industriei zahărului înrădăcinate cu resurse aproape nelimitate de lobby financiare au bătut din nou tentative de părinți, școli, stări, și în Congres pentru a oferi o dieta mai sanatoasa pentru copii.

Lasa un comentariu

comments

  1. March 25, 2015

    MAGUREANU

    DA OBEZITATEA E O GRAVA PROBLEMA LA NIVELUL ADOLESCENTILOR CU VARSTE DE LA 7 PANA LA 20 DE ANNI CAND SUNT DEJA MAJORI! DOCUMENTARUL DETALIAZA ADEVARUL PE CARE INDUSTRIA ALIMENTARA NE CAM OTRAVESTE CU CE PRODUCE! AR TREBUI SA SE INTELEAGA CA NU TOT CE PRODUCE INDUSTRIA ALIMENTARA SA SI MANANCA! NU CREDETI?

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame