Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

ANTIDOT – documentar despre hip-hop-ul românesc

Antidot, un documentar despre hip-hop-ul românesc, care vizează probleme cum ar fi: arta, libertatea de exprimare si influenţa hip-hop-ului în societate.

antidot-documentar romanesc despre hiphop“In documentar avem parte de o serie de invitati: MC, Dj si grafferi. Fiecare invitat a dat detalii despre ramura de arta pe care s-a axat dar si-au impartasit si propria opinie cu noi, artisti ca Bean, Sişu, Dragonu’, Omu’ Gnom, Kazi Ploae dar şi dj: Dj Undoo, Dj Dox, Dj Limun. Artistii vorbesc despre succesul muzicii hip-hop, despre ce a fost inainte ca si cultura si cum s-a dezvoltat de-a lungul anilor dar si despre echilibrul care trebuie pastrat ca si artist. Ei spun ca sunt multumiti cu un public rezervat, in fond hip hop-ul nu este pentru toata lumea.”
sursa text, video: youtube&sunetesubsol(punct)ro

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.