I am Bruce Lee (2011) – Film Biografic

Posted by
/ Leave a comment

Bruce Lee meditand

Bruce Lee (27 noiembrie 1940 – 20 iulie 1973) a fost un actor chinez-american, instructor de arte marțiale, filozof, regizor, producător, scenarist și întemeietorul categoriei de artă marțială cunoscută sub numele de Jet Kune Do. Este considerat unul dintre cei mai influenți artiști de arte marțiale din secolul 20.

Biografia lui Bruce Lee

Bruce Lee este universal cunoscut sub numele de “Regele de Arte Martiale”. El a devenit un simbol și o legendă după ce a făcut doar un film de la Hollywood singur. El a murit la vârsta de 32 de ani, dar Bruce Lee a devenit una dintre cele mai mari staruri de cinema din istorie.

  • Biografie Personalitati

  • Documentar

  • Documentar Biografic personalitati

  • Documentar Personalitati

  • Filme care iti pot schimba viata

  • Filme documentare biografice

  • Biografic documentar

  • Documentar biografic

  • Filme documentare interesante

  • Industria cinematografica

Bruce Lee este mai mult decât doar un maestru al artelor martiale, există mulți oameni care apreciază Bruce Lee ca un filozof și instructor. El este un gânditor, o perspectivă unică și înțelepciune pe care a făcut-o una dintre cele mai influente și inspirate din secolul 20.

Următoarele citate va da o idee cu privire la ceea ce gândirea și filozofia de un Bruce Lee:

“Dacă iubești viața, nu pierde timpul, deoarece timpul este un dar al vieții.”

“Daca iti petreci prea mult timp de gândire despre o problemă, veți nu-l face.”

“Cheia pentru nemurire este de a trăi o viață demnă de a fi amintit.”

“Întotdeauna fi tu însuți, te exprimi și să creadă în tine. Nu te uita la oameni de succes și menduplikasikannya. ”

“Vei deveni ceea ce crezi.”

“Nu am fost în această lume pentru a fi ceea ce vă așteptați și nu sunteți în această lume pentru a fi ceea ce am asteptat.”

“Dacă specificați întotdeauna o limită la ceea ce faci, fie fizic, fie orice ar fi, ea va afecta munca și viața. Nu există nici o limită. Există doar platouri, iar tu nu trebuie să locuiască acolo, va trebui să treci. ”

“Rețineți că cel mai greu copac este cel mai usor de spart, în timp ce bambusul supraviețuiește pentru că vântul a fost de îndoire de trunchi.”

“La naiba cu circumstanțele, am crea oportunități.”

“Pentru a se cunoaște este de a se studia în acțiune cu o altă persoană.”

“Credeți că în fiecare lucru mare sau de realizare, există întotdeauna obstacole mari sau mici -. Și reacția care a venit în barierele este extrem de important, nu un obstacol în sine”

Lee s-a născut în San Francisco, California, SUA, părinții lui fiind chinezi din Hong Kong. Până la atingerea majoratului, Bruce Lee a crescut în Hong Kong, dar odată cu împlinirea vîrstei de 18 ani, el a emigrat în SUA, pentru a-și solicita cetățenia americană și a-și primi studiile superioare. În acest timp el a început să predea arte marțiale, care au condus la roluri în filme.

“Goleşte-ţi mintea, fii fără formă, fără model, ca apa. Acum, dacă pui apa într-un pahar, apa devine paharul; dacă pui apa într-o sticlă, apa devine sticla; dacă pui apa într-un ceainic, apa devine ceainicul. Acum, apa poate curge sau se poate sfărâma. Fii apă, prietenul meu!”- Bruce Lee

documentar bruce-lee El este cunoscut pentru rolurile sale din cinci filme de lung-metraj: Marele șef (1971) și Pumnul de fier (1972), regizate de Lo Wei ; Calea dragonului (1972), regizat și scenarizat de Lee; Intrarea dragonului de Warner Brothers (1973) și Jocul morții (1978), amândouă regizate de Robert Clouse. Lee a devenit o personalitate emblematică cunoscută în întreaga lume și rămâne foarte popular în rândul chinezilor, deoarece a descris naționalismul chinezesc prin filmele sale. La început el s-a antrenat în Wing Chun, dar a respins mai târziu stilurile de arte marțiale bine definite, favorizând folosirea tehnicilor provenite din surse diferite, în spiritul filozofiei sale de arte marțiale, pe care și-a numit-o Jeet Kune Do (Calea interceptării pumnului). Lee avea naționalitate dublă în Hong Kong și în Statele Unite. El a murit în Kowloon Tong la 20 iulie 1973 la vârsta de 32 de ani. Sursa: wikipedia si filmehd.ro

Vezi film: I am Bruce Lee (2011)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame