Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Ce este “Matrix”? (mini-documentar)

What is the Matrix? (Ce este Matricea)

“Şcoală sau închisoare? … depinde de perspectiva aleasă de tine. Pe de-o parte, este un sistem de învăţare hiperdimensional care-ţi accelerează viteza de evoluţie spirituală prin oferirea unor experienţe catalitice ca răspuns la gândurile, emoţiile şi faptele tale. Pe de altă parte, multe dintre aceste experienţe se manifestă ca nişte forţe prădătoare care profită de slăbiciunile tale. Calea prin care poţi să previ să fi manipulat de aceste forţe este să descoperi, să integrezi şi să transformi slăbiciunile în puteri şi astfel, indirect să împlineşti cel mai înalt scop al Matricei care este acela de a te ajuta să o transcenzi.

Totuşi, aceste forţe prădătoare hiperdimensionale au liber arbitru şi au propria lor agendă. care este aceea de a-şi extinde puterea şi de se întreţine din hrăinirea cu energiile emoţionale negative ale umanităţii. De asemenea, urmăresc să menţină pe toată lumea la distanţă o stare de conştienţă suficientă pentru a produce o influenţă destabilizatoare pentru închisoarea spirituală/ferma pe care ei o conduc aici pe Pământ. Suma totală a acestor sisteme manipulatoare hiperdimensionale poate fi denumită ca “Sistemul de Control al Matricei” – o şcoală dură care îi slăbeşte pe cei slabi spiritual şi îi întăreşte pe cei puternici spiritual, conform alegerii lor de a fi victime sau luptători. Citeste mai mult pe fymaaa blogspot ro

Articolul este tradus(de fymaaa blogspot ro) si adaptat dupa un articol preluat de pe site-ul montalk.net

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.