Genocidul Sufletelor – Fenomenul Pitesti +(Paralela cu Genocidul Falun Gong din China)

Posted by
/ Leave a comment

Va prezentam o serie de documentare video, fragmente din documentarul “Genocidul Sufletelor”- Experimentul Pitesti (de Sorin Iliesu) si o paralela cu “Genocidul Falun Gong” din China comunista prezentata de doi jurnalisti de la ziarul Epoch Times Romania(Galerie Foto + Video).

###

Secolul XX a doborât de câteva ori recordul mondial în criminalitate şi oroare: 10 milioane de oameni ucişi în primul război mondial, 55 de milioane în al doilea război mondial, 10 milioane de oameni ucişi în numele nazismului şi peste 100 de milioane ucişi în numele comunismului.Trebuie să facem imposibilă repetarea unor asemenea catastrofe. Crimele nazismului au fost condamnate just şi exemplar. Crimele comunismului (care continuă să existe, spre ruşinea omenirii) trebuie condamnate la fel. Acest lucru este posibil numai prin cunoaşterea întregului adevăr. Incredibil, dar nu se ştie aproape nimic despre cea mai diabolică crimă a comunismului: genocidul sufletelor care a avut ca scop generarea “omului nou”.

Acest genocid, în forma lui extremă, a început în România în 1949, la penitenciarul politic din Piteşti, sub forma unui experiment nici măcar închipuit vreodată: “reeducarea” deţinuţilor prin torturarea continuă, fizică şi sufletească, chiar de către colegii de detenţie. “Reeducaţii” erau obligaţi să se autodenunţe, să se nege pe sine, să-şi denunţe şi să-şi renege familia, prietenii şi iubita, adică să-i “demaşte” dezicându-se de ei, de tot ce aveau mai sfânt, batjocorind credinţa în Dumnezeu şi Sfintele Taine. “Reeducatorii” îi obligau să participe la veritabile ritualuri satanice antireligioase. În final, “reeducaţii” erau obligaţi să devină “reeducatorii” altora, adică torţionari. Cei care refuzau, erau obligaţi să se “reeduce” din nou, până acceptau rolul de “reeducator”; dacă continuau să refuze, riscau să fie ucişi. Mulţi au încercat să se sinucidă pentru a scăpa de infern, dar foarte puţini au reuşit. Subliniem că nu există cuvinte pentru a descrie cu adevărat tot ceea ce au îndurat aceşti tineri anticomunişti (in jur de 2000), majoritatea fiind studenţi în momentul arestării. Finalmente însă, genocidul sufletelor nu a fost posibil tocmai pentru că sufletul este nemuritor. Aceasta a fost speranţa celor condamnaţi la moartea sufletească. Numai credinţa în Dumnezeu i-a salvat.

Sorin Ilieşiu – cineast, autorul apelurilor pentru condamnarea naţională şi internaţională a criminalităţii şi nelegitimităţii comunismului.

SURSA – experimentulpitesti.org

GENOCIDUL SUFLETELOR. Experimentul Piteşti – reeducarea prin tortură”.
Un film de Sorin Ilieşiu. © Fundaţia VideoMedia.

Genocidul Sufletelor – Experimentul Pitesti, Interviu Aristede Ionescu

 

Genocidul sufletelor – Gheorghe Stănică

Genocidul sufletelor – Marcel Petrișor, Emil Sebeșan, Gheorghe Gheorghiu, Traian Popescu și Dan Lucinescu


Stimaţi români şi stimate românce de pretutindeni,

Domnul Sorin Ilieşiu vrea să facă un film despre “Experimentul Piteşti”, pentru care nu a putut obţine finanţarea în România, unde se pare ca există grupuri de interese speciale care nu vor ca acest documentar să fie produs.

Datorită vârstei înaintate a puţinilor supravieţuitori ai “reeducării”, amânarea filmărilor înseamnă practic imposibiliatea realizării acestui proiect.

Pentru producerea filmului documentar de lung-metraj “Genocidul sufletelor. Experimentul Pitesti – reeducarea prin tortură”, Domnul Ilieşiu a estimat un buget de 384.350 RON, respective 103.775 €, la cursul de 1 € = 3,703 RON. Acest buget include şi versiunea titrată în limba engleză.

 

Sunt convins însa că filmul, care are un mesaj universal, ar trebui titrat în mai multe limbi importante, astfel încât impactul lui să fie universal şi pentru ca experienţa românească să împiedice repetarea ororilor de la Piteşti, unde, la câţiva ani dupa Holocaustul nazist, comuniştii – fraţii spirituali ai nazismului – au organizat un Genocid al sufletelor.

Apelez la generozitatea tuturor românilor şi româncelor, pentru a dona 458.150 lei (noi) necesari realizării filmului.

Buget Film: 384.350 RON 153.740 US$ 103.775 €
Alte versiuni străine*: 73.800 RON 29.520 US$ 20.500 €
TOTAL: 458.150 RON 183.260 US$ 124.275 €
*Franceză, Spaniolă, Rusă, Germană, Italiană, Japoneză, Chineză, Portugheză

Acest film şi altele similare trebuie făcute, pentru a opri marşul destructiv al celor intresaţi în distrugerea memoriei noastre colective, în minimalizarea catastrofei adusă de comunism României şi in păstrarea marxismului şi comunismului ca modele viabile de organizare a societăţii.

Orice donaţie este binevenită, va fi primită cu gratitudine şi va contribui la eliminarea torturii din arsenalul violenţei umane.

Transmiteţi, vă rog, acest apel prietenilor Dumneavostră.

Vă mulţumesc din tot sufletul.
Dan Călinescu

Toronto, 8 martie 2008

Paralela dintre Fenomenul Pitesti si persecutia Falun Gong din zilele noastre


Lucrarea despre persecuţia Falun Gong – ”Fenomenul Piteşti şi ”fenomenul” Falun Gong. Subjugarea spiritului uman” – a fost prezentată de către doi jurnalişti de la Epoch Times România. Epoch Times Internaţional a fost ziarul care a făcut primele dezvăluiri despre persecuţia practicii spirituale Falun Gong în China. În cadrul lucrării, au fost prezentate în paralel cu picturile ce înfăţişau ororile la care erau supuşi deţinuţii re-educării de la Piteşti cu picturi semnate de artişti chinezi care surprind metodele bestiale de tortură la care sunt supuşi şi astăzi practicanţii Falun Gong din China: bătăi până la moarte, spânzurări, electrocutare cu bastoane electrice, arderea cu fierul sau cu ţigări aprinse, etc, torturi ce culminează cu recoltarea pe viu a organelor vitale ale practicanţilor. Toate aceste metode de tortură cât şi prelevarea forţată de organe sunt documentate prin rapoarte internaţionale de către numeroase foruri guvernamentale şi non-guvernamentale din întreaga lume.

La finalul lucrărilor simpozionului s-a adoptat o rezoluţie semnată de către toţi participanţii. Câteva dintre punctele rezoluţiei au hotărât: scoaterea însemnelor comuniste în afara legii, acces fără restricţii la arhivele publice româneşti, urgentarea acţiunilor pentru realizarea Muzeului Memorial „Experimentul Piteşti” ca parte componentă a reţelei muzeistice naţionale şi internaţionale şi susţinerea procesului de realizare a Memorialelor Deportaţilor (Baragan, etc), includerea în grilele de programe ale instituţiilor media publice a emisiunilor educative şi a filmelor documentare referitoare la represiunea comunistă în România, la orele de mare audienţă, introducerea studierii istoriei naţionale din perioada dictaturii comuniste şi „Experimentul Piteşti” în curicula de învăţământ de toate gradele în conformitate cu statutul acordat de Comunitatea Europeană, adoptarea legii lustratiei.

Sursa: EpochTimes-Romania.com

“Arta Torturii” (Engleza)


Atentie poze socante!

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE