You can heal your life (Poti sa-ti vindeci viata) – Louise Hay

Posted by
/ 3 Comments

poti sa-ti schimbi vaita - documentarePoti sa-ti vindeci viata, de Louise Hay – acest film inspirational care te bine dispune, bazat pe cartea best-seller cu acelasi nume, este gazduit de autoarea si profesoara Louise L Hay.

Filmul ofera patrunderi interioare uimitoare, din fascinanta povesta personala a autoarei Louise’s, si arata cum si-a dezvoltat opiniile sale cu privire la stima de sine, belsug, de cauzele metafizice din spatele bolii fizice… Dezvaluie de asemenea cum a aplicat aceste concepte in propria ei viata emotionala, spirituala, profesionala.

Acest film nu doar spune povestea despre uimitoare ei viata si munca vindecatoare la care a contribuit pentru milioane de oameni, ofera de asemenea provocarea intelepciunii prin puterea gandului, afirmatii, cresterea constintei si despre legatura vitala dintre minte si corp care promoveaza vindecarea adevarata. Dupa vizionarea acestui film se va manifesta o schimbare in modul cum privesti viata.

Vizioneaza filmul intreg – 89 min

Aici e doar un mod de a încheia an de-a lungul celebrarea 20-a aniversare Hay House ca lider internațional în inspirație și de auto-ajutor publicare, cu un Big Bang! Pentru marele final de an noastre comemorative, Hay House este mândru să anunțe debutul primului film-vreodată despre viața și munca fondatorului nostru mult-iubit, Louise L. Hay-te poate vindeca Your Life: The Movie!

“Am devenit atât de încântat de acest proiect”, a declarat Louise despre debutul cinematografic. “Am observat că femeile din industria de film care 35 sunt, de obicei, prea vechi pentru a obține o parte. Dar eu sunt 80 și eu fac primul meu film. . . și eu sunt vedeta. Este foarte, foarte interesant. ”

Există puțini oameni care le întâlnim în viața noastră a cărui prezență și spiritul efervescent ne umple imediat cu o abundenta de energie și dragoste. Louise Hay este unul dintre acei oameni rare, care radiaza pace și pare a face timp sta pe loc. Și atunci când perspectiva unui film despre viața ei și munca ei a ajuns la îndeplinire, răspunsul unanim de toți cei care au fost atinse de natura îngrijirea Louise și dorința generoasă de a ajuta pe altii sa-“E timpul!”

Totul a început în urmă cu mai mult de 30 de ani, când Louise văzut modul în care oamenii să boli și vătămătoare circumstanțele controla viața lor. Ea a promis pentru a le ajuta să vadă că rădăcina durerii lor provine de la propriile lor ganduri negative. Deci, ea sa așezat și a scris un pamflet mic albastru în care ea a descris modul în care modelele noastre mentale și credințele pot contribui efectiv la boala în corpul nostru. Ea a enumerat chiar diverse afectiuni medicale, a explicat ce gânduri corelate cu ei, și ne-a arătat că modul de a vindeca viața noastră a fost doar un gând pozitiv departe.

Louise a avut un mesaj simplu, că ea a vrut să împartă: “Corpul, ca orice altceva in viata, este o oglinda a gândurilor noastre interioare și credințele. Fiecare celula din corpul tau raspunde la fiecare gând crezi și fiecare cuvânt vorbești. ”

Little ea nu știe că această carte albastra mic, care a inclus în a doua carte te poate vindeca viata ta s-ar schimba lumea și modul său de gândire. Te poate vindeca Your Life, publicată în 1984, a fost tradusă în 29 de limbi diferite, este disponibil în mai mult de 35 de țări, și până în prezent a vândut mai mult de 35 de milioane de exemplare în întreaga lume.

În deceniile ulterioare ale vieții ei, Louise a atins sute de mii de vieti, cu înțelepciunea ei revoluționară și inima ei generoasă. Acum, puteți vedea acest lucru în prima mana te poate vindeca Your Life: The Movie, care prezintă unele dintre momentele cele mai fascinante și de neuitat din viața lui Louise.

În acest film, veți afla despre începuturile lui Louise și evenimentele pe care o duc acolo unde ea este astăzi. Vezi tu, prin interviuri personale, cum Louise ne învață să se uite în interiorul și vindeca pe noi înșine. Și tu bucatica înapoi la momentul în care Louise a lansat cu succes compania ei editarea de carte de la un dormitor mic în casa ei, atunci când ea auto-a publicat o “carte albastra.”

Lasa un comentariu

comments

 1. April 13, 2014

  Pintilei Valeria

  Un film intr-adevar extraordinar!!!,este foarte important sa ne schimbam modul de a gandi.Multumesc autoarei Louise pentru acest film.

 2. March 25, 2018

  Adina

  Ce simplu! itasem de mine.

 3. March 25, 2018

  Adina

  Ce simplu! Uitasem de mine.

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame