Efectul Umbrei (The Shadow Effect) 2009 – Documentar

Posted by
/ 1 Comment

Efectul Umbrei (The Shadow Effect), un film documentar de exceptie, poate schimba vieti. Vorbeste despre partea noastra intunecata care ne mentine intr-un cerc vicios de auto-umilire si amagire.

Visand la cai verzi pe pereti in timp ce te auto perpetuezi in stari de confort(dependenta) ce face rau vietii tale, toate acestea din cauza unei gandiri bolnavicioase, intunecate. Ca niste “mici demoni” care te mentin pe o vibratie joasa, folosindu-se de dorintele care au devenit dependente. Asta-i umbra ta, tu-ul tu, cu asta te confunzi si crezi ca esti, dar trebuie sa te uiti in interor si sa alegi. Nefind constient de tine insuti vei fi controlat de o umbra, treptat ajungand sa fi chiar tu o umbra, trecand prin viata si nefind nimic, cu din ce in ce mai putin suflet.

Doar uitandu-ne in interior, observand “umbra intunecata”, gandurile, emotiile, dorintele, constientizand care sunt bune si care nu, pentru a putea sa faci o alegere cu ele, pe care sa le pastrezi si pe care nu. ( de admin RightBe)

shadow-effect efectul umbreiVizioneaza filmul mai jos si lasa un comentariu.

Anul apariţiei: 2009

Durata: 70 minute

Director: Scott Cervine

Distribuţie: Debbie Ford, Danielle Dorman, Cliff Edwards, Debra Evans


CloseDaca ai avut intelegeri personale nu uita sa lasi un comentariu mai jos..

Top 10 filme documentare care iti pot schimba viata

Top 10 filme documentare

Text pentru robotii lui google
T H E S H O D O W E F F E C T
O călătorie de gând întunecat la cel mai mare vis.
1. Efectul umbrei este o docudrama emotional de cotropire, vizual-convingătoare care arată de ce emotiile suprimate și de conflicte interne nerezolvate duce la un comportament care unseats continuu politicieni, distruge cariere celebritate, destabilizează economia și afectează viața a milioane de oameni in fiecare an.
Documentare Online Subtitrate
Documentare Spirituale: În această vârstă de umilire publică și crizele mass-media, activitatea de New York Times, cel mai bine vandut autor, Debbie Ford, continuă să facă progrese ca ea a expune forțele opuse de atât lumină și întuneric, care concurează pentru atenția în fiecare ființă umană. În debutul cinematografic, efectul de umbră, Ford prezintă puterea ascunsa a “Shadow” alături de unele dintre gânditorii de astăzi cele mai provocatoare, inclusiv Deepak Chopra, Marianne Williamson, Mark Victor Hansen, James Van Praagh și altele.

The Shadow Effect online subtitrat

În această călătorie viata-i va schimba, persoanele care au transcens abuz asupra copilului, rasism, Holocaust, războiul, și upbringings răniți, împărtășească poveștile lor remarcabile. Faceți cunoștință cu cei care au învățat să se confrunte cu groaza, vindeca rănile lor, și să îmbrățișeze sinele lor superior, eroice pentru a depăși efectul de umbră.
THE SHADOWE FFECT INTERA CTIVE
Filme spirituale: Pentru a lăsa privitorul inspirat și obligat să ia un salt evolutiv, Ford a integrat unele dintre procesele sale cele mai de succes și a dovedit într-o ultimă ediție Interactive Special de efect de umbra. De-a lungul film-ului, Ford conduce privitorul prin intermediul a opt exercitii concepute pentru a descoperi efectul de umbră în viețile lor și le prezintă oportunități de a transcende limitele personale.
Dezvoltare personala documentare subtitrate
Debbie Ford, New York Times cel mai bine vandut autor de Dark Side de la Chasers ușoare și de ce oamenii buni fac lucruri rele, este un expert la nivel internațional aclamat pe umbra omului care a condus mii de oameni din întreaga lume prin procesul ei de renume Workshop Shadow. Acum, în acest film revolutionar, ea expune pericolele și promisiunea de umbra omului și darurile pe care le oferă.
Filme documentare online subtitrate, Inspirat de celebrul psihiatru Carl Jung, Debbie Ford este o forță de pionierat care încorporează studiul și integrarea umbră în practicile emoționale și spirituale moderne. Ford a apărut pe Oprah, Larry King Live, Good Morning America, și alte programe majore de mass-media din întreaga lume. Cărțile ei și ateliere de lucru apreciate au stabilit noi standarde în domeniul transformării.
Dr. Deepak Chopra este fondator al Centrului Chopra pentru Wellbeing din Carlsbad, California și Manhattan, New York, și co-fondator și președinte al Alianței pentru o nouă umanitate. Radio Wellness Chopra difuzat săptămânal pe Sirius / XM Stars, Canale 102 și 55, care se concentrează pe domeniile de succes, dragoste, sexualitate si relatii, de bine, și spiritualitate. Time Magazine anunță Deepak Chopra ca una dintre primele 100 de eroi și icoane din secolul, și l-credite ca “poetul-profet al medicinii alternative.” (Time Magazine, iunie 1999.)
Filme care iti pot schimba viata: Chopra este cunoscut ca un autor prolific de peste cincizeci și cinci de cărți, cu paisprezece mai bune vânzătorii asupra sănătății minte-corp, mecanica cuantică, spiritualitate, și pace. O forță la nivel mondial în domeniul de împuternicire umane, Dr. Chopra cărți au fost publicate în mai mult de optzeci și cinci de limbi, atât în ​​ficțiune și non-ficțiune. Lui New York Times, cel mai bun vânzători Pacea este calea câștigat premii Quill și Cartea Secretelor a fost distins cu marele premiu la 2005 Nautilus Awards carte, și romanul său best-seller, Iisus: O poveste de Iluminismului a fost lansat în noiembrie 2008. El este cronicar pentru San Francisco Chronicle și Washington Post Despre credință și contribuie în mod regulat la Intent.com și Huffington Post.

Lasa un comentariu

comments

  1. October 22, 2015

    Victor

    Lupta dintre bine si rau poate fi evidentiata cel mai bine printr-o metafora plasticizanta, precizez ca aceasta intelepciune mi-a parvenit intr-o stare de reverie totala pe care am experimentat-o intr-un moment greu al vietii mele cand credeam ca totul s-a sfarsit si ca nu exxista bine sau rau. Aceasta modalitate exhaustiva de a vedea lucrurile mi-a fost revelata de bunicul meu care avea o legatura transcedentala cu lumea de dincolo, atentie, nu este o gluma. Chiar avea aceasta capacitate de a se dedubla si a-si transmuta corporealitatea intr-o faza neempirica si translucida. Bpunicul meu spunea asa : “Cand fu’ Tica, nu fu’ Tache\ Cand fu’ Tache, nu fu Tica\ Cand fu’ Tica si fu’ Tache/ Nu fu’ tus la Gaurica!

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame

CLOSE
CLOSE