Proiectul 10:10:10 – Pastila sau Perceptie? (Puterea gandurilor)

Posted by
/ Leave a comment

proeictul 10 10 10 - puterea gandurilorProiectul 10:10:10 – Pastila sau Perceptie? este un documentar provocator despre legatura dintre minte si corp, si despre cum putem avea o viata mai armonioasa si echilibrata. Despre cum putem lua o abordare mult mai directa pentru sanatatea noastra si viata noastra in general.

Documentarul incepe cu premisa ca avem mai multa putere asupra vietii noastre decat a fost inteles pana acum si se concentreaza pe cheia de a fi mai responsabili in viata. Sa ne concentram pe a avea o stare de bine mai degraba decat sa permitem stresului din mediul nostru si prin obisnuita noastra de a creea boli prin mentalitatea pe care o intretinem.

Dezvoltare personala – documentare subtitrate

Proiectul 10:10:10 – Pastila sau Perceptie? – Puterea gandurilor

PROIECTUL 10-10-10 pilula sau percepție? – Revizuite de către Heather Ker, Australasian jurnalist și editor

Puterea gândurilor.

Documentare Online Subtitrate: Documentarul este în trei părți. Acesta începe cu make-up Omului o discuție cu un număr de experți la nivel internațional respectate, cum ar fi Dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton cu privire la modul de dimensiunea lobului frontal nostru, unde vom crea și visul și să ia decizii, ne face unici ca oameni . Studiile lor arata ca cele 50 de trilioane de celule sunt ca mini-persoane fizice, fiecare cu o conștiință care este controlat de atitudini și percepții, care la rândul lor sunt programate de educatie si mediul nostru, Documentare Online. Ei vorbesc despre legătura dintre stres și boală, capacitatea noastră de a face considerat mai real decât orice altceva și cum o putem deveni atât de obsedat cu gânduri despre trecut sau viitor pe care le crea lucrurile pe care tocmai le obsedeze. Prin urmare, putem face schimbări în viețile noastre și de a crea rezultate diferite dacă vom alege de a se ocupa de gândurile noastre.

Top 10 filme documentare care iti potschimba viata.

Filme documentare online subtitrate, Deborah Murtagh, NZ homeopat si nutritionist, discută despre asumarea responsabilității în vindecarea cu diferite alegeri alimentare. Robin Kelly, medic Auckland și bazate pe autor, care integrează de Est, cu medicina de Vest, vorbește despre medicii din intreaga lume reevaluarea utilizarea de antibiotice, utilizarea excesivă de care a făcut acum mai multe bug-uri de a dezvolta o imunitate care interferează cu funcționarea spitalelor și propria noastră abilitatea de a ne vindeca,

Filmul documentar “Proiectul 10:10:10 – Pastila sau Perceptie?” face parte din lista top 10 filme documentare care iti po schimba vaita

Documentare Spirituale, Partea a doua, rapid și ușor, se concentrează pe modul în care pastile trata simptomele nu cauza. Documentare subtitrate, Acesta nu este anti-drog, dar întrebări dependența noastră de multe ori orbi pe ele. Interesant, se uita la modul în care medicamente pot lucra ca placebo amplificat-up și modul în care societățile farmaceutice sunt conduse de propriile lor interese, de multe ori în detrimentul sănătății.

Documentare Spirituale, Cea de a treia parte, drumul mai puțin călătorit, se referă la opțiuni diferite de pastile, cum știm acum suntem mai puternici decât ne-am dat noi credite pentru, modul in care schimbarea sistemele noastre de credinta pot beneficia de sănătatea noastră, și cât de important este să ia măsuri în acest proces.

Documentare Spirituale, Există o mulțime de a lua în aici. Deci, două aspecte excelente ale acestui documentar este că acesta este bine structurat, cu Theresa Grainger, de asemenea, un terapeut bine-cunoscut și difuzor leagă interviuri, împreună cu o explicație științifică.

Poti sa-ti vindeci viata, Celălalt este că telespectatorii sunt date o imagine de ansamblu a modului în care nu sunt victime ale biologiei noastre, dar de masterat de ea, împreună cu unele experiente personale împuternicirea. Cercetarea științifică în creier și cum funcționează înseamnă că trebuie să schimbe mai mult de modul în care am abordat în mod tradițional boală, și ca indivizi să înțeleagă puterea noastră în procesul de creare și de vindecare o. Acest documentar este o explicație excelent de ce.

 

Vizioneaza filmul subtitrat in romana.

Durata – 120 min

 

Filmul in engleza, fara subtitrare

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment