Misterele Fascinante ale Lumii de Dincolo – documentar subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

Misterele Fascinante ale Lumii de Dincolo

Urmareste documentarul:

viata dupa moarte documentarConcluziile acestui film pun lumea medicala pe ganduri. Ele concluzioneaza ca ceea ce calugarii tibetani cauta “Mantuirea spirituala”, este un fenomen care se petrece fiecarei fiinte ce traieste asa zisele “Near Dead Experience” experiente din apropierea mortii.

Creierul isi suspenda complet activitatea electrica insa fiinta traieste desi organismul nu mai functioneaza deloc, apoi se intoarce si relateaza (aproape identic fiecare caz) ceea ce veti vedea urmarind filmul.

Misterele Fascinante ale Lumii de Dincolo de moarte – documentar online subtitrat

Dincolo de moarte, documentar, marturii, video, dovezi, film, carte – documentar interesant

Crezi în viața de după moarte?

Film Documentar online subtirat:Prea de multe ori mi se pare că subiectul morții se adresează cu speculații nătărău, încăpățânare aproape-minded, sau pur și simplu frică și de evitare. Deci, haideți să ocoli “Moartea pentru Dummies” abordare și să ia o privire mai profundă intelectual la moarte pentru a înțelege mai bine rolul important pe care îl joacă în viața noastră … și mai ales ceea ce se poate să ne învețe despre cum să trăim.

Dincolo de moarte, documentar, marturii, video, dovezi, film, carte – documentar interesant

Film Documentar online subtirat: În ceea ce privește corpurile noastre omenești sunt în cauză, moartea surprinde în cele din urmă noi toți. În măsura în care eu pot spune, nici o ființă umană a reușit încă să trăiască pentru totdeauna. Chiar dacă am evolua noi organisme de siliciu pentru noi înșine și de a găsi o modalitate de a transfera mintea noastră în ele, nu exista nici un motiv să credem aceste organisme vor fi nemuritor, fie (chiar si cu upgrade-uri frecvente). Am putea fi capabili să întârzie moarte, poate chiar pentru un timp foarte lung, dar în cele din urmă existența noastră fizică se va termina la un moment dat. Forever este prea mult pentru noi să dureze ca ființe fizice. Nici un sistem de backup este foarte simplu de manevrat, mai ales atunci când adversarul său este infinitatea de timp.

Dincolo de moarte, documentar, marturii, video, dovezi, film, carte – documentar interesant

Film Documentar online subtirat: În medie, mai mult de 150.000 de oameni mor în fiecare zi pe această planetă. Asta e 2 persoane pe secundă. Peste un milion de cadavre o săptămână. Și acest lucru este “normal” pentru planeta Pământ. Are acest fapt vă ajuta să obțineți o perspectivă cu privire la domeniul de aplicare al diverselor tragedii? În cazul în care 3000 de oameni se șters într-un singur accident vascular cerebral, care este încă doar 2% din totalul o zi … greu semnificativ din punct de vedere cosmic, viata dupa moarte dovezi video.

Film Documentar online subtirat: Și aici e partea cea mai rea. Nici măcar nu știi când vei muri (dacă nu sunteți de lectură acest drept înainte de a comite suicid, în cazul în care mi-ar ține mai bine scris). Dar cred mea este că nu aveți un element etichetat “mor” de pe lista dumneavoastră de a face sau în fișierul delicată, viata dincolo de moarte documentar.

Film Documentar online subtirat: Deci, cat de confortabil te simti cu ideea că astăzi ar putea fi ultima ta zi în viață?

Viata dupa moarte: Pentru 150.000 de oameni astăzi, care e pe cale să devină realitate, așa că, dacă se întâmplă să fie printre ele, vei avea o multime de companii. Mă întreb câți dintre acei oameni se simt pregătiți pentru ceea ce îi așteaptă, viata dupa moarte marturii.

Ce știm cu adevărat despre ce se întâmplă după moarte?

Film Documentar online subtirat: În loc de lansarea în povești despre experiențele aproape de moarte și ce diferite religii spun, hai sa incercam ascuns pe aceasta problema dintr-un unghi diferit. Să pun această întrebare în loc de:

Ce putem spune în mod rezonabil nu se întâmplă după moarte?

Viata dupa moarte: În mod evident, ceea ce este “rezonabil” va diferi un pic de la o persoana la alta în funcție de context lui / ei și credințe, dar cred că cele mai multe dintre noi se poate conveni asupra unor observații destul de bază.

Viata dupa moarte: În primul rând, nu se poate lua cu tine. Toate lucrurile fizic rămâne aici. Ori de câte ori cineva moare, observăm că lucrurile lor rămâne în lumea fizică. Ea nu dispare brusc.

Documentar: Un alt lucru am observat este că trupurile noastre fizice sta aici. Care include inima, plămânii, creierul, cânepă tatuaje, etc

Film Documentar online subtirat: De asemenea, este corect să spunem că, deoarece lucrurile fizic rămâne aici, atunci orice cunoștințe și abilități care le-ați dezvoltat, care sunt înrădăcinate în lumea fizică va deveni caduce atunci când mori. Cunoștințele de HTML, probabil, nu va fi de mare folos în viața de apoi, cu excepția cazului, desigur, există calculatoare morți în viața de apoi prea, cum ar fi vechiul meu Atari 800. Sper că vei ști BASIC.

Dacă vom reuși să-și păstreze ceva din noi înșine, după moarte, se pare rezonabil să spunem că acesta nu va include niciuna dintre lucrurile noastre fizice sau corpurile noastre fizice. Și o mare parte din cunoștințele noastre vor fi depășite, de asemenea.

Film Documentar online subtirat: Dacă putem lua nimic cu noi după moarte, atunci, ar trebui să fie ceva non-fizic în natură. Și partea non-fizica de noi înșine este conștiința noastră. Puteți numi alte nume, dacă doriți – suflet, spirit, etc Termenul exact folosiți nu contează cu adevărat. Voi folosi conștiința pe termen lung.

Deci avem un cuplu de alternative care par rezonabile pentru mine:

  •      După ce murim vom păstra o parte din conștiința noastră, dar toate părțile fizice ale existenței noastre se pierd.
  •      După ce murim vom înceta să mai existe. Conștiința noastră devine șters împreună cu fizic. Mort și dispărut pentru totdeauna.

Misterele Fascinante ale Lumii de Dincolo – documentar subtitrat

– Medicii studiaza fenomenele pe care fiinta le experimenteaza in apropierea mortii
– “Fenomenul mortii clinice” reveleaza mecanismele ulitoare ale constiintei
– Cercetarile facute in lume pana in urma cu cativa ani au fost rezumate aici
– Interviuri cu medici cercetatori ce au studiat pacientii iesiti din moartea clinica, precum si cercetarile facute de colective clinice asupra fenomenelor constiintei

Toate arata ca noile frontiere ale cunoasterii coincid cu traditiile spirituale ale lumii.

Sursa

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE