Documentare Online Subtitrate

Persecuția împotriva Falun Dafa din China – O luptă între bine și rău

Documentar

Confucius (2010) – Film Biografic

Posted by
/ Leave a comment

Confucius

Anul apariţiei: 2010
Durata: 120 minute

Confucius (Part I)

Confucius (Part II)

confucius, film biografic, personalitatiAceasta drama biografica urmareste existenta si cariera marelui filozof chinez Confucius, ale carui invataturi au avut o puternica influenta asupra modului de gandire si asupra stilului de viata al oamenilor din China, Japonia, Taiwan, Vietnam si Coreea. Nascut in anul 551 inainte de Hristos intr-o familie aristocratica, Confucius a ramas orfan din copilarie si a trait intr-o relativa saracie. Fiind un autodidact si un cititor pasionat, a reusit sa devina dascalul multor fii de nobili si a colindat prin statele invecinate pentru a-i convinge pe diversi conducatori ca merita sa obtina o functie politica, prin intermediul careia sa isi implementeze reformele planuite. Asemenea altor ganditori din epoca lui, Confucius a fost dezamagit de faptul ca China era divizata in mai multe state rivale razboinice si a incercat sa le unifice sub autoritatea unui singur conducator.

Film documentar online subtirat: Confucius

Biografia lui Confucius

Confucius este un film biografic 2010 chinezesc fantezie dramă scrisă, și regizat de către Hu Mei, care joaca Chow Yun-grăsime, așa cum filosoful titular chinez.Filmul a fost produs de P.H. Yu, Han Sanping, Rachel Liu și Ioan Sham.

Citate Confucius:

Producție pe filmul a început în martie 2009 de fotografiere pe locație în provincia Hebei din China și în Hengdian Lumea Studios din Zhejiang.
Citate Confucius:
Filmul a fost programat pentru a ecran mai târziu, în 2009, pentru a comemora 60 de ani de la fondarea Republicii Populare China, precum și data de naștere a lui Confucius însuși 2560. [Cu toate acestea, data de lansare a fost mai târziu sa mutat în ianuarie 2010, Citate Confucius:

Biografia lui Confucius

Filmul începe cu Confucius ca un om bătrân, gândire înapoi. Apoi l vedem în anii ’50 primele sale, fiind promovat de la primarul a ministrului de drept în statul său de origine Lu. El se confruntă cu probleme etice, după salvarea unui sclav-boy care urma să fie îngropat de viu cu fostul său maestru, care tocmai a murit.

Film biografic despre confucius:

Există o mulțime de politici complexe și de război, care se încheie cu Confucius a fi respins și de a deveni un savant rătăcitor. După multe greutăți și pierderi, el este invitat din nou ca un om bătrân. Îl vedem pregătirea în cele din urmă de primăvară și de toamnă Analele, așteptându-se ca aceasta carte va determina influența sa în viitor, Biografia lui Confucius.

Promovand moralitatea, sinceritatea, corectitudinea in relatiile sociale si cinstea, filozofia lui Confucius a devenit mai apreciata in China decat alte doctrine precum legalismul sau taoismul in timpul dinastiei Han (206 inainte de Hristos – 220 dupa Hristos). Teoriile lui Confucius au fost dezvoltate intr-un sistem filozofic denumit confucianism, cu ajutorul unui numar foarte mare de adepti pe care i-a convertit si care s-au devotat promovarii ideilor sale,

Sursa: documentare.digitalarena

Citate Confucius:

- Confucius
Prostii se plang ca nu sunt cunoscuti de suficient de multi oameni, inteleptii se plang ca nu cunosc suficient de mult oamenii.- Confucius
Prin fire, suntem foarte aproape unii de altii, dar prin obiceiurile noastre suntem foarte departati.- Confucius
Întotdeauna într-o situaţie dificilă există cel puţin o şansă de a învinge.- Confucius
Fără a cunoaşte puterea cuvintelor este imposibil să cunoşti oamenii.- Confucius
Cercetează trecutul dacă vrei să prezici viitorul.- Confucius
Sa inveti fara sa gandesti este fara sens;sa gandesti fara sa inveti este periculos.- Confucius
Cel care este stapanul mintii sale este stapanul Universului.- Confucius

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame