Gaura albă în timp (The White Hole in Time), by Peter Russel – documentar

Posted by
/ Leave a comment

The White Hole in Time,  de Peter Russel – documentar online subtitrat

Gaura albă în timp (The White Hole in Time), by Peter Russel - documentarThe White Hole in Time (“Gaura albă în timp”), un film documentar realizat de Peter Russel, care susţine că ne aflăm în pragul unui salt major în evoluţie. Acest pas este la fel de semnificativ ca apariţia vieţii, iar esenţa lui este dezvoltarea spirituală.

Mai mult, Peter Russel spune că doar aşa vom putea să trecem cu bine peste crizele globale cu care ne confruntăm. În această microsecundă a istoriei cosmice se petrece ceva fascinant: evoluţia informaţiei biologice. Criza noastră este o criză a conştiinţei, iar următorul pas al evoluţiei speciei umane trebuie să aibă ca obiect mintea umană.

Sursa: FilmeDocumentare

 

The White Hole in Time(Gaura alba in timp), Documentar Online Subtitrat de Peter Russel, Documentar Psihologic, Stiintific, Spiritual.

 

The White Hole in Time by Peter Russel: Bazându-se pe tendințele pe termen lung în evoluție – schimbare de accelerare, o mai mare complexitate, și de informații în creștere, Peter Russell propune ca vom sta pe pragul de un salt major în evoluție, la fel de important ca și apariția de viața însăși, și esența acestui salt este dezvoltarea spirituală interioară. Mai mult, el susține că aceasta este doar printr-o astfel de schimbare in constiinta, care vom fi capabili de a gestiona cu succes crizei globale cu care ne confruntăm acum.

1.The White Hole in Time Online Subtitrat

MISHLOVE: Am vorbit despre timp, și modul în care schimbările sociale și schimbările tehnologice, schimbarea chiar evolutive, a fost accelerat mai mult și mai repede, până când vom ajunge la momentul de acum, lucrurile merg într-un ritm incredibil de rapid în comparație cu chiar numai o sută, în urmă cu 200 ani, ceea ce este un interval foarte scurt de timp.

The White Hole in Time by Peter Russel. Interviu, Russel: Corect. Vorbim despre ritmul de viață se accelerează. Cred că ceea ce noi nu realizeaza este această accelerare a fost întâmplă de-a lungul istoriei universului. Chiar de la începutul universului a fost nevoie de miliarde de ani, probabil, zece miliarde ani, ca soarele nostru, pentru a forma. Și apoi o dată pe pământ lucrurile format început accelerarea. Viața a evoluat mult mai rapid. De fapt, modul în care l-am graficul de foarte multe ori este de a consemna lucrurile pe partea de World Trade Center, pentru a oferi o imagine puțin vizual.Dacă faci asta, atunci e ca partea de jos a World Trade Center este formarea planetei. Viața începe cu privire la douăzeci și cincilea etaj, care este de aproximativ un sfert de drum în sus; există 108 de etaje în World Trade Center. Și apoi organisme multicelulare avea loc pe la jumătatea drumului în sus, de la etajul șaizeci. Și apoi pește veni despre nouăzeci și etajul; dinozauri cu privire la etajul 105, foarte aproape de partea de sus. Mamifere veni la etajul 108 – mamifere doar la foarte de sus. Ființele umane apar doar câțiva centimetri de la partea de sus, și toată ceea ce numim istoria modernă este doar mai subtire decat un strat de vopsea pe partea de sus de la World Trade Center.

MISHLOVE: Și totuși, acolo a fost, probabil, mai multe schimbări în strat subțire decât a avut loc în cele patru sau cinci miliarde ani anteriori.

2.The White Hole in Time Online Subtitrat

Documentar
Documentar Psihologic
Documentar stiintific
Documentare Spirituale
Documentare stiintifice in romana
Filme spirituale

RUSSELL: Da, și cred că o parte a problemei este că tind să cred că de timp ca timp fizic. Timpul este o măsură de schimbare, și ne gândim de schimbare fizică, și pământul se învârte în jurul soarelui, și o leagăne pendulului la o anumită rată, și atomii de cesiu vibreze la o anumită rată, și toate sunt proporționale, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea să le potrivi împreună. Deci avem această idee de timp fizic. Dacă luați timp de evolutie e foarte diferit. Schimbarea – în primul rând, ea a luat cinci miliarde de ani, timp de soare, pentru a avea loc, sau dacă doriți, spatiu-timp. Și apoi schimbarea a luat mai puțin timp, iar apoi a fost nevoie de mai puțin timp, apoi el a luat mai puțin timp. Deci, acum vedem ca o mare schimbare, la fel de mult o schimbare semnificativă, poate într-un deceniu, ca și anterior, s-ar fi luat de milioane de ani. Adică, schimbarea de la o bacterie la alta bacterie ar putea fi luat de milioane de ani pentru a evolua. Putem merge acum în laborator și o fac în cinci minute. Deci, ce este fascinant pentru mine este acest accelerare care a fost întâmplă în întreaga istorie a universului. O vedem acum în propriile noastre vieți. Viitorul va continua obtinerea mai repede și mai repede și mai repede și mai repede. Ceea ce noi considerăm acum schimbări care se întâmplă în zece ani, în timp zece ani se va intampla in poate trei ani, iar apoi mai rapid decât că – șase luni, și mai repede. Putem vedea acum cu calculatoare, tehnologia informației, cum este accelerarea lucrurile. Și motivul pentru care se întâmplă acest lucru este fiecare nouă invenție face mai ușor pentru următorul pas să se întâmple.

Documentar
Documentar Psihologic
Documentar stiintific

MISHLOVE: Decizia, chiar DACA Nu vom extinde version mod obligatoriu ciclul de Viata al oamenilor FOARTE Mult la Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, Punct, suntem bucherie o grămadă Mai Mult version fiecare viata.

Documentare Spirituale
Documentare stiintifice in romana
Filme spirituale

Interviul este partial. Pentru interviul intergral, vizitati “intuition(punct)org” si cautati dupa Rusell Peter

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame