KGB aruncă în aer Rusia – documentar despre cum a ajuns Putin presedinte

Posted by
/ Leave a comment

Cum a ajuns Vladimir Putin presedintele Rusiei?
De ce au explodat mai multe cladiri in Moscova?
Care e legatura exploziilor cu FSB-ul si cecenii?

Intrebari la care puteti gasi raspunsul urmarind materialul urmator:

documentar despre 9 11 rusescServiciilor de securitate din Rusia au bucurat de un rol important în viața țării pentru mai mult de 500 de ani.

De la Ivan cel Groaznic de negru îmbrăcat Oprichniki în secolul al 16-lea, prin țarist Okhrana, NKVD-ul și KGB-ul, pentru a prezenta-o zi FSB-ul, cea mai mare țară din lume, sa bazat întotdeauna pe agențiile secrete pentru a impune autoritatea.

Într-adevăr, a fost CEKA – prima încarnare a poliției secrete sovietice – care a dat limba rusă cuvântul “Chekist”, descrie puterea, uneori, omniprezent exercitată de poliția secretă.

Și mulți dintre principalele personalități din istoria de 69 de ani al URSS a avut legături strânse cu serviciile de securitate. Yagoda, Beria și Yuri Andropov erau toți directorii serviciilor secrete, care sa bucurat de un profil publică – Andropov a fost Leonid Brejnev succesor de scurtă durată, în calitate de președinte sovietic între 1982 și 1984.

Vladimir Putin, care se află în această lună pentru un al treilea mandat controversat ca presedintele rus, a crescut sub – și în interiorul – poliția secretă sovietică, aderarea la KGB în anii 1970.
În 1998 Boris Elțîn, la promovat pentru a conduce Serviciul Federal de Securitate (FSB), înființată în 1995 pentru a înlocui KGB ca agenție de poliție secretă primar Rusiei. Mai puțin de doi ani mai târziu domnul Putin a reușit Eltin ca presedinte rus

Responsabilitățile FSB au continuat să se acumuleze în noul secol. În mod oficial, acestea includ acum protejarea granițelor Rusiei, asigurarea securității țării împotriva amenințării atacurilor teroriste, și lupta împotriva traficului de droguri și de arme de tranzacționare, precum și combaterea criminalității organizate și spionaj străin.

Un proiect de lege controversat a trecut în 2010 permite FSB să amendeze și să rețină persoane pe care le consideră a fi împiedică activitatea de unul dintre angajații săi. Criticii spun ca noua legea de fapt sancțiuni FSB intimidare a oponenților săi.


Sursa poza: http://www.freakingnews.com/

Sursa poza: http://www.freakingnews.com/

“La sfârşitul anului 1999, Rusia a fost zguduită de o serie de explozii ale unor blocuri de locuit. Sutele de morţi, miile de răniţi îngrozesc Rusia, care nu mai trecuse prin aşa ceva. Groaza îi ţinea pe ruşi în case, pretutindeni se efectuau controale, iar publicul cerea prinderea vinovaţilor cu aceeaşi hotărâre cu care americanii aveau să o facă 2 ani mai târziu, în cazul turnurilor de la World Trade Center.” Sursa

Documentare asemanatoare:

Coreea de Nord, nimic de invidiat (documentar)

Adevăratul Vladimir Putin (documentar interzis)

Nouă comentarii despre Partidul Comunist Chinez (documentare video)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame