Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Ayurveda – Arta de a fi

AyurvedaAyurveda este știința vieții și arta vindecării, în care corpul, mintea și spiritul au o importanță egală. Această călătorie de mii de kilometri prin India și dincolo de hotarele sale ne poartă pe un drum al descoperirilor extraordinare, unde întâlnim oameni remarcabili, dedicați medicinei sau, pur și simplu, săteni care trăiesc în armonie cu natura.

Ayurveda, este probabil cel mai vechi sistem holistic de îngrijire a sanatatii practicat farâ întrerupere in lume si o cale de mijloc pentru a atinge o stare mai echilibrată de bunăstare mentală si fizică. Filmul documentar Ayurveda Arta de a fi analizează viețile mai multor practicanți din India si din occident si este, de asemenea, o calatorie unicaa metodelor antice, tribale de vindecare.

Click aici pentru documentar subtitrat in limba româna

Ayurveda arta de a fi

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.