Sinele Superior (Eu Maior) – documentar 2013

Posted by
/ Leave a comment

“Eu Maior” – documentar 2013

sinele mai inalt documentar“Eu Maior” (“Sinele Superior”) este un minunat documentar brazilian lansat la finalul anului trecut, documentar ce prezintă o frumoasă și cuprinzătoare colecție de păreri privind cunoașterea de sine și căutarea fericirii. Deși s-au mai realizat filme de acest gen, consider că ceea ce face ca acesta să fie special este diversitatea persoanelor care au fost intervievate. Este vorba despre treizeci de personalități ce provin din medii și domenii foarte diferite, inclusiv lideri spirituali, intelectuali, artiști și sportivi profesioniști.

Sinele Superior (Eu Maior) – documentar 2013

Documentare 2013
Documentare Online Subtitrate
Documentare Spirituale
Top 10 filme documentare care iti pot schimba viata

Documentar 2013: Ideea a fost făcut înainte, dar formatul în care se face și a lansat filmul “Sinele Superior”, este inovatoare.

Documentar: Proiectul a fost realizat prin crowdfunding și stimulente fiscale ale Legii audiovizualului. Astfel, cei care au investit în lucrările ar putea deduce din impozitul pe venit.


Dezvoltare personala documentare subtitrate:30 de personalități vorbesc despre sensul vieții și a ceea ce este fericirea. Printre altele, să participe la surfer Carlos Burle film, Monja Coen, actrita Leticia Sabatella, muzician Marcelo Yuka și cronicar Rubem Alves.

Filmul a avut incasari de £ 208,600 de la mai mult de 600 de persoane-fizice sponsori, acestea ar putea pune numele lor in credite final.

Lansarea oficială laminate 21 noiembrie, dar cât de multe sunt utilizate platforme, aveți posibilitatea să alegeți cum și când să uit.

Sinele Superior” se vinde pe DVD și Blu-Ray, se poate descărca de pe site-ul sau vedea pe YouTube. Programat Also’re să-și petreacă câteva cinematografe din țară

Poate că experiența lor poate oferi unele perspective interesante pentru viața ta.

Dincolo de diferențele de orice fel, aceștia au în comun dorința de a împărtăși întrebările care i-au urmărit sau îi urmăresc și în prezent, răspunsurile personale și experiențele de viață care au lărgit percepția lor privind sinele și lumea. Poveștile lor de viață ating într-un fel aparte sufletul celui ce vizionează filmul și emoționează prin sinceritate și autenticitate. Sursa: adinaamironesei.blogspot.ro/

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame

CLOSE
CLOSE