Genocidul Medical: Crime în masă ascunse în industria transplantului de organe din China

Posted by
/ 1 Comment

China efectuează acum cele mai multe transplanturi de organe din lume, dar are puțini donatori voluntari. În timp ce guvernul a recunoscut că recoltează organe de la deținuții decedați, aceștia reprezintă doar o mică parte din transplanturile efectuate în țară. Bazat pe un deceniu de cercetare, acest documentar descoperă adevărata sursă a acestor organe: o crimă împotriva umanității în curs de desfășurare, estimată anual la zeci de mii de victime nevinovate.

În China, majoritatea victimelor industriei macabre sunt aderenţii Falun Gong – un grup spiritual apărut în anii ‘90, care îşi conduc viaţa după principiul adevăr-compasiune-toleranţă. Grupul, acceptat numeroşi ani de Partidul Comunist Chinez, a devenit inamicul public numărul unu după ce popularitatea sa a eclipsat-o pe cea a Partidului. Din 1999, Partidul Comunist a lansat o persecuţie brutală împotriva grupului, puşcăriile şi lagărele de muncă ajungând să fie tixite cu aderenţi. „Problema” suprapopulării a fost aparent rezolvată de Partid prin extrageri forţate de organe, „soluţia finală” fiind în acest caz trimiterea oamenilor pe mesele de operaţie ale chirurgilor

Genocidul Medical: Crime în masă ascunse în industria transplantului de organe din China (documentar)


a

Lasa un comentariu

comments

  1. July 5, 2018

    kendedes

    Super film. mais c’est une mauvaise copie! J’ai trouvé le site pour regarder des films de haute qualité. Je pensais que certains d’entre vous voudraient le regarder aussi ..

    Voici le site où je l’ai regardé >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
    Le dernier film met à jour la qualité est très bonne

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame