The Secret – Secretul (dublat in romana)

Posted by
/ 2 Comments

“The Secret (Secretul) dezvaluie singura cea mai puternica lege din univers.”

Descoperirea Rhonda Byrne’s a secretului incepe cu o bucatica din adevarul vietii intr-o carte veche de 100 de ani.
Sa dus inapoi de-a lungul secolelor, urmarind si descoperind secretul care sta la baza celor mai puternice filozofii.
Ce a descoperit Rhonda este acum capturat in secretul, un film care a schimbat vietile a milioane de oameni de pe intreaga planeta.

Nu conteaza cine esti, nu conteaza unde esti, poti sa-ti schimbi viata.
Acesta este secretul pentru prosperitate, sanatate, relatii si fericire. Acesta este secretul vietii.

Vizioneaza acum – The Secret (Secretul) dublat in romana

Sursa 1 – Secretul, dublat in romana

Sursa 2 – Secretul, dublat in romana


Documentare asemanatoare:

Proiectul 10:10:10 – Pastila sau Perceptie? (Puterea gandurilor)

Efectul Umbrei (The Shadow Effect) 2009

Îngeri și Demoni – Dezvaluiri

You can heal your life (Poti sa-ti vindeci viata)

SNu lua totul ca pe un adevar absolut! Poti sa-ti schimbi viata, dar din milioanele de oameni care au vizionat filmul nu toti au reusit sa si-o schimbe (cel putin nu intr-o viata de fericire care nu se mai termina niciodata). Totul vine cu un pret, la fel si fericirea are un pret. Fericirea pe pamant este posibila, dar nu poate fi eterna! De asta marii iluminati, nu urmareau fericirea pamanteasca, nu urmareau lucrurile materiale de pe pamant, ei isi foloseau concentrarea pe transcenderea acestei lumi. Tocmai ei credeau in paradis si dabea in acel paradis poti sa spui ca nu mai exista suferinta. Buddha Sakyamuni avea un paradis, Iisus avea un paradis, Lao Tzu la fel, si toti marii invatatori aveau unul. Cei care au facut filmul Secretul s-au folosit de scripturi si texte ale acestor invatati, dar ei le-au schimbat intelesul. Nu poti sa te folosesti de invaturile acelor maestri spirituali si sa intoci oamenii cumva impotriva lor. Cei care au facut aceste documentar au ignorat multe lucruri din ce au predat ei. Ei oricum nu ar fi folosit aceste secrete pentru a invata oamenii sa alerge dupa bani si avere. Tocmai pentru ca alt principiu este ca nimic nu este gratuit, totul vine in schimbul unui pret. Tu iti doresti bani, poti sa-i ai, dar care va fi pretul? Poti sa-i castigi acum, dar maine ii vei pierde prin alta forma, sau cineva din familia ta va pati ceva. Oricum…, daca muncesti mai mult, este corect si normal sa castigi mai mult.

Get the Flash Player to see this content.

Lasa un comentariu

comments

  1. January 22, 2015

    diycraftyscraps

    De multe ori ma intrebam de ce avem aceasta ‘caracteristica’ de a creea ganduri, de a fi chinuit de anumite ganduri si imi doream sa fi fost un animal, unde mintea e in pace si unde se actioneaza in baza instinctului. Acum am inteles de ce ne-au fost date..pentru a putea influenta viata noastra si a ne construi propriul univers pe placul nostru.

  2. July 17, 2015

    flo

    S-a sters dublat in romana. Era si mai spectaculos dublat deoarece putea fi aratat si copiilor mai mici invatandu-i de mici adevaruri universale. Pace!

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame