Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Toate razboaiele sunt ale bancherilor (2013) – subtitrat

all-wars-are-bankers-wars All Wars Are Bankers’ Wars (Toate razboaiele sunt ale bancherilor) – Film documentar online subtitrat

De obicei cetateanul obisnuit crede ca aceste crize financiare sunt niste fenomene intamplatoare care apar in mod normal in economia capitalista si au o ciclicitate care tine de “mecanismele pietei libere”. Bineinteles este raspandita si credinta ca o criza economica se poate rezolva printr-un razboi mondial.

Ce ati spune insa daca ati afla ca toate acestea sunt minciuni. Ce ati spune daca ati afla ca toate aceste razboaie sunt create intentionat de bancheri pentru a face profituri uriase si pentru a domina lumea? Oamenii saraci se lupta si se ucid intre ei, scandaluri in familie , au o viata amarata in timp ce conturile bancherilor devin tot mai grosolane.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.