Demascarea Industriei Muzicale – Documentar

Posted by
/ Leave a comment

Industria Muzicala expusa“Demascarea Industriei Muzicale”, un documentar care este de actualitate şi în prezent, muzica pe care o ascultăm nu este neapărat pentru a ne induce pe noi intr-o stare de bine gratuită. Manipularea maselor nu se face neapărat doar prin ştirile de la ora cinci sau prin filmele hollywoodiene, culte eretice … etc., ci şi prin muzica. Prin muzică ţi se pot incorpora mesaje în creier, mesaje mai mult sau mai putin pozitive, care o data infuzate, râman în tine (prin voia ta) şi care te vor face să actionezi la un moment dat, să fi împotrivă sau să fi susţinător unui curent sau altul …etc.

###

O mare majoritate a populației ascultă muzică insă din pacate foarte puțini inteleg adevăratul sens al versurilor și efectul acestora asupra ascultătorilor. Foarte multe dintre hiturile pe care le auziți în topurile muzicale au o semnificație şi un înţeles extrem de important. Multe dintre aceste piese, au versuri care contin referiri la satanism, sex, ocultism sau alte intelesuri spirituale, simbolisme si referiri care de regula sunt ignorate de catre ascultători.

Au existat foarte multe discuții legate de ce anume se întamplă în culisele industriei muzicale si de ce atât de multe celebritați ajung sa sufere de probleme mintale, probleme de sanătate, probleme cu drogurile sau pur si simplu mor.

Informațiile prezentate în această serie ar putea să îi socheze pe unii. Nu trebuie neapărat să credeți ceea ce veti vedea, insă nici sa nu negați totul incă dinainte de a urmari filmul pană la final.

Sursa 1

Sursa 2


Manipularea Maselor prin Muzica

Acest articol documentează unuii artiști de astăzi bine cunoscuti, care au plecat de la un dosar și au vorbit despre partea întunecată a industriei muzicale. Unele dintre cele mai mari staruri din industrie, inclusiv Michael Jackson și Bob Dylan, au lăsat să se înțeleagă la adevărata natură a activității în propriile lor cuvinte. Aici sunt unele dintre concluziile mele.

De-a lungul articolelor mele, voi discuta mai multe aspecte întunecate ale industriei de divertisment. Unele dintre aceste aspecte sunt atât de îngrozitor și improbabil pentru cititor medie încât acestea să devină greu de crezut, mai ales în cazul în care informațiile provin de la o blogger anonim ca mine. Cu toate acestea unele celebritati reale au plecat de la dosar, cu unele adevăruri asupra industriei. Aceste focare rare sunt rareori făcute publice, dar, ele sunt disponibile online. Deci, pentru acest articol, am las insideri să vorbesc. Cine este mai în măsură să vorbească despre afaceri de divertisment decât animatorii înșiși, cei care au experimentat prima mana toate aspectele de afaceri?

Manipularea prin Muzica

Deși cei mai mulți artiști nu vor folosi termenii “controlul minții” sau “de inițiere ocultă”, în care sunt explica, în propriile lor cuvinte, realitățile ciudate care sunt martorii. Acestea sunt câteva videoclipuri le-am găsit. Sper că vor lucra pentru toata lumea.

Vanzarea sufletului catre Diavol

“Vanzarea sufletul” poate fi definit ca să permită integritatea cuiva, valorile și cod moral să fie întinat în scopul de a obține bogății și de succes. Având în vedere aspectul ocult al industriei, “vinde sufletul” poate lua un sens mai literal, ca există inițieri ritualice reale și societățile secrete obscure care lucrează în umbră. Unii artiști, care au fost mai mult sau mai puțin în contact cu acea parte mai inchisa de la Hollywood, au vorbit pe această temă cu propriile lor cuvinte.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame