The Tax Free Tour (Calatoria Scutirilor de Impozite) – documentar 2013

Posted by
/ Leave a comment

tax-free-tourThe Tax Free Tour 2013. Documentar despre paradisurile fiscale ale corporatiilor care au provocat criza actuala.

Unde isi platesc companiile multinationale taxele si cat de mult? Obtinand informatii de la experti internationali de top despre paradisurile fiscale.

 

The Tax Free Tour 2013 – subtitrat in romana

Vizioneaza acum:

 

 

 

 The Tax Free Tour (2013)

CloseDaca ai ceva intelegeri personale dupa vizionarea acestui film, lasa un comentariu mai jos..

Filme documentare online subtitrate: The Tax Free Tour (Calatoria Scutirilor de Impozite) – documentar 2013

Documentare 2013 online subtitrate

Documentare economice

Documentare Politice/Economice

Conspiratii 2013, Filme Documentare 2013, Calotoria scutirilor de impozite. În cazul în care nu multinaționale plătesc impozite și cât de mult? Obținerea de informații de la experți fiscale internaționale, director de iluminare din spate Marije Meerman (producatorul de experti: Alchimistii de pe Wall Street și de bani și de viteză: În interiorul cutiei negre), are o privire la paradisurile fiscale, oamenii care locuiesc acolo și rutele pe care taxa este evitată la nivel global.

Aceste rute trec prin nume răsunătoare, precum ‘Cayman speciale “,” Double Irish “, și” Sandwich olandez “. O lume financiară operează în umbră înconjurat de un nivel ridicat de secretizare. Un loc în care fluxurile de capital considerabile călători în lume la viteza luminii și pentru a evita plata impozitelor, Documentar Interesant.

The Tax Free Tour este un Documentar Online Subtitrat, este un thriller economic cartografierea riscului sistemic pentru guverne și cetățeni deopotrivă. Este acest preț trebuie să plătească pentru capitalism globalizat?

În același timp, joc gratuit on-line “Taxodus” de Femke Herregraven este lansat. În joc, jucătorul poate selecta profilul de o companie multinațională și căutați pentru ruta globale să plătească impozit mai puțin posibil.

UNDE ISI platesc companiile multinationale taxele si cat de mult? Obtinand Informatii de la experti internaționalizarea.

Este un documentar politic-economic.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment