Apocalipsa lui Hitler (2009) – documentar online subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

Apocalipsa lui Hitler“Apocalipsa lui Hitler” este un documentar despre viata lui Hitler. Cariera sa de pictor este a fost un eșec insa reușește ca activist al extremei drepte sa ajunga cancelar al Germaniei, culminând cu declanșarea celui de-al doilea război mondial.

VEZI DOCUMENTAR:

El a fost de planificare pentru zbor solo de ceva timp – eventual, la fel de mult ca 1936 Jocurile Olimpice de la Berlin, după ce a stat de vorbă la Hamilton, un admirator al Germaniei, cu privire la posibilitățile de brokeraj un acord de pace anglo-german cu guvernul britanic.

Dar prin 1940 nu a fost atât de mult de sacrificare care orice oferte de pace au fost iese din discuție.

El a fost de planificare pentru zbor solo de ceva timp eventual, la fel de mult ca 1936 Jocurile Olimpice de la Berlin, după ce a stat de vorbă la Hamilton, un admirator al Germaniei, cu privire la posibilitățile de brokeraj un acord de pace anglo-german cu guvernul britanic.

Mai degrabă decât oferind o interpretare contemporana a istoriei prin narațiune și interviuri, regizor Lutz Becker permite saga tulburătoare a fascismului german să se desfășoare în termenii săi proprii. Creșterea a Partidului Național Socialist este reprezentat aproape exclusiv în imagini jurnal de știri și clipuri de caracteristici din perioada. Rezultatul este o vedere caleidoscopic de poporul german 1918-1933, suferă devastarea economic și uman al Primului Război Mondial, se confrunta cu renașterea culturii și economiei sale în timpul Republicii de la Weimar, și care să permită purulente de rasism, paranoia și pofta de putere militară pentru a răspândi și devin îmbrățișat ca un sistem de convingeri politice.

Armata brigada lui tata, care a ridicat de alarmă a căzut de râs când acest înalt, blond german le-a spus el a avut un mesaj secret pentru ducele de Hamilton. Dar pentru Fuhrer adjunct a fost foarte serios.

Pe o seară liniștită la mijlocul lunii mai 1941, adjunctul lui Hitler, Rudolf Hess, a renuntat la cer pe o mlăștinos scoțian și a fost preluat de un plugar, care ia oferit o ceașcă de ceai. Lucruri ciudate se poate să se fi întâmplat în al doilea război mondial, dar nu multe.

Când Hitler a auzit despre el, un strigăt urla de furie și frustrare ecou în jurul casei lui Berchtesgaden. În Anglia, când a spus de zbor Hess lui, Winston Churchill relatărilor, a remarcat: “Ei bine, Hess sau nu Hess, am plecat pentru a vedea fratii Marx.”

 

PART. 1

PART. 2

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame