Yekra Theater


Ultimele aparitii de filme documentare. Vezi zeci de trailere, cele mai noi filme documentare aparute.

În mit popular, documentarul cuvânt a fost inventat de documentarist scoțian John Grierson în comentariu său de filmul lui Robert Flaherty lui Moana (1926), publicat în New York Sun la 08 februarie 1926, scris de “spectatorului” (un pseudonim pentru Grierson) .

Principiile Grierson lui de documentar au fost că potențialul cinema pentru observarea viață ar putea fi exploatate într-o nouă formă de artă; că actorul “original” și scena “originale” sunt ghidurile mai bune decât omologii lor de ficțiune la interpretarea lumea modernă; și că materialele “astfel luate din primă” poate fi mai reală decât articolul acționat. În acest sens, definiția Grierson din documentar ca “tratament creative de actualitate”, a câștigat unele acceptare, cu această poziție în contradicție cu provocare sovietic cineast Dziga Vertov de a prezenta “viața așa cum este” (care este, viața filmat pe ascuns) și “viață prins pe nepregătite” (viață provocate sau surprins de aparatul foto).

Criticul de film american Pare Lorentz definește un film documentar ca “un film de fapt care este dramatică.” Alții stat de asemenea, că un documentar iese in evidenta de la alte tipuri de filme de non-fictiune pentru a oferi un aviz, iar un anumit mesaj, împreună cu faptele pe care le prezintă.

Practica documentar este procesul complex de creare de proiecte documentare. Aceasta se referă la ceea ce oamenii fac cu dispozitive media, continut, forma, și strategii de producție pentru a rezolva problemele și opțiunile creative, etice, și conceptuale care apar ca fac documentare.

Există legături clare în ceea ce privește practica cu reviste și ziare feature-scris și într-adevăr, la literatura non-ficțiune. Multe dintre formele generice de documentar, de exemplu filmul biografic sau profilul; sau piesa de observational. Aceste forme generice sunt explorate pe la Universitatea din Departamentul de Jurnalism Winchester “oferă web”, unde “formular de lung jurnalism” este clasificat de gen sau continut, mai degrabă decât în termeni de producție de film, de radio sau “print”.

Un film documentar este un film nonfictional destinat să documenteze un anumit aspect al realității, în primul rând în scopul de instruire sau de a menține un record istoric. Astfel de filme au fost împușcați inițial pe film stoc-singurul mediu disponibil, dar include acum video și producții digitale care pot fi fie direct-to-video, a făcut într-o emisiune TV sau puse în screening-ul în cinematografe. “Documentar” a fost descris ca fiind un “practică film, o tradiție cinematografică, și modul de primire public”, care este continuu evoluție și este fără limite clare.

Cele mai bune și mai mare colectie de documentare de pe planetă. Uita-te la mii de filme întreținute în mod regulat și emisiuni TV. Ești un documentar Addict?

Cercetatorii descoperi imagini de film de la al doilea război mondial, care se dovedește a fi un documentar pierdut din lovitură de Alfred Hitchcock și Sidney Bernstein în 1945 cu privire la limba germană …

Bine ati venit la cel mai mare bibliotecă documentar din lume – un loc unde documentare sunt considerate drept forma supremă de exprimare.

DocumentaryHeaven este un site plin cu mii de documentare online gratuite așteaptă să fie văzut, așa haide și îmbrățișa cunoștințele!

Leave a comment