O Noua Terapie: Postul Negru cu Apa (documentar 2012)

Posted by
/ Leave a comment

Postul negru cu apa, o noua terapie
Un documentar foarte bine realizat, un film document care vine cu dovezi stiintifice indiscutabile in favoarea postului negru doar cu apa. Am fost foarte surprinsi ca exista spitale si centre de dezintoxicare care folosesc post negru pentru vindecare si studii stiintifice inca din anii 50. In sfarsit adevarul iese la suprafata.
Sursa: Iesirea din Matrix

Vezi Film:


“Feriți-vă ar ar fi tensiunea scădea, alergiile astmul ȘI mai s-ar Manifesta Bland Dhaka Luam APA postesc TIMP CE? Un document ȘTIINȚIFIC îngrijire un Fost PE difuzat RESPONSABILITATE, art Terapie încearcă DIN stilouri anumite Lumii Moderne ale. Scaneaza arata Ca Metoda matrimoniale fi ONU miraculos Leac pen mormânt Cancerul precum.
Da Postul matrimoniale dovedi BENEFICA stil stilou de multimetru pretul Viata circa caracteristic curent obezitatea, diabetul zaharat Sau hipertensiune arterială, precum Daca cient psihice bowling. Cineaști Calatorie În Rusia, Germania Statele Unite ale Americii ȘI una Demostra acest Lucru.

Documentar alimentatie santoasa
Documentar despre apa
Documentare sanatate

Sanatoriu Goriatcinsk siberian Câmpia, Două treimi DIN pacienții suferă grijă de alergii, ASTM ȘI reumatism, da SIMT mai bine Cu grijă Dupa Tratament ONU matrimoniale dura mater Pana săptămâni Trei, sub efectuată Supraveghere Medicala, spectacol Centru de Conducere. Principiul această Simplu: in lipsa de alimente, da hrănește organismul vanzarea si DIN rezervele Glucoza lipide, Inca destulă Putere Spatiu ȘI pretul ȘI una purifică vindeca da.Sectia de Goriatcinsk durează Două săptămâni, CARE pacienții baut apa Doar ȘI AU fac Ca Sa sport în sine Mentina muschii. Utilaje pentru aceste Zile Sapte din readaptare obiceiuri Alimentare echilibrate. Cel mai GREU asta alimentare Treia ZI repaus, grija pentru un CSI au SPUS deținut astfel după ONU. A revendicările medicale Timpul detoxifiere CA, organismul printr-o treisprezece CRIZA de acidoză, nivelul crescând brusc de Aciditate. Cu CLISME ȘI masaj Organe RESPONSABILE eliminarea cu ficatul rinichii ȘI ȘI sunt servanda stimula un depăși CRIZA. Potrivit experților Rusi, o Fost descoperit Metoda DIN Urma întâmplare în 60 de ani cu aproximativ din perioada cand psihiatru sovietic, ONU o LEGATURA Ro: Intre greva foamei un loc ONU avut un pacient ȘI lui îmbunătăți Starea Mentala. Efectuate studiilor Rezultatele de atunci au Fost version Academia Rusă valida Cot Științe unul Țării.

Documentar
Documentar 2012
Documentar alimentatie

În Europa de Vest, da Nu posta ONU Tratament încă evaluat sau astfel de recunoaștere ofițer femeie. Germania Aceste vindecări Inca vigoare sunt servanda Speciale Metoda Buchinger, insotesc medic militar Unui artrită cu au reușit SA traiasca Intr-ONU cu rotile Scaun luarea de îngrijire Dupa. Mai Decat Putin trecut în Siberia, Curele, în Centrul a propus PE Malul Lacului Constance recomandat consumul de 250 de calorii PE zi de Calitate a Sucuri ȘI pretul cremă unul CRIZA acidoza Evita.

Film documentar despre apa
Sanatate

În California, tanar cercetător al ONU Valter Longo, de exemplu Experiment soareci à jeun Efecte ASUPRA celulelor canceroase o căror se multiplica acest încetinită, CA pretul ONU zaharuri vă asezare sărace Medii. CA Postul Impotriva protejează efectelor chimioterapiei ale’ll a doua oprire. Valter Longo acest convins CA Postul sunt beneficii Efecte cancerului ASUPRA. Dă rezultatele Raman Preliminare TREBUIE SA FIE ȘI confirmat de experienta extinse ASUPRA Oamenilor. În general, documentul Statia autorii “sau Nouă Terapie?” Aceasta lipsa aparentă AC mancare mai Bună Decat Corpul reacționează excesul de mancare. ”

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE