Coreea de Nord, nimic de invidiat (documentar)

Posted by
/ Leave a comment

Coreea de Nord“Coreea de Nord, nimic de invidiat”, documentar realizat de echipa Telejurnalului TVR1: Adelin Petrişor şi Cătălin Popescu.

„O ţară în care absolut tot ce faci este controlat, o ţară în care nu ai voie să te plimbi în capitală, trebuie să ceri aprobare ca să-ţi vizitezi rudele”, povesteşte Adelin Petrişor despre experienţa sa în Coreea de Nord.

Comunismul in Coreea de Nord, documentar online subtitrat interzis

  • Manipularea maselor

    • Manipularea mass media

Manipularea maselor: Coreea de Nord a intrat într-o “stare de război” cu țările vecine Coreea de Sud, potrivit unui raport de sâmbătă de la coreeană Central News Agenția de stat, care a inclus o amenințare la adresa “dizolva” continent american.

Manipularea maselor a comunismului: Orice probleme legate de Nord și de Sud vor fi tratate în conformitate cu starea de război“, a declarat guvernul Coreei de Nord într-o declarație specială efectuată de către KCNA. Conditie, care nu era nici război, nici pace, sa încheiat.

Manipularea Mass-Media: Coreea de Nord și Coreea de Sud să rămână punct de vedere tehnic în război de la conflictul lor între 1950 și 1953 sa încheiat cu un armistițiu și nu un tratat de pace. La 11 martie, armata nord-coreean a declarat acordul de armistițiu invalid.

Manipularea Mass-Media in comunism: Acest raport a reprezentat ultima salvă Pyongyang care vizează Coreea de Sud și aliatul său, Statele Unite ale Americii. Tensiunile din zona au fost opritor pentru luni, cu Coreea de Nord rămas sfidător și, în unele opinii, beligerante în fața de eforturile internaționale de a opri programul său nuclear.

Documentar interzis: Raportul de sâmbătă a inclus o amenințare directă pentru Statele Unite, în timp ce, de asemenea, afirmă Phenianul nu va limita (se) la război limitat, dar la toate-out război și război nuclear.”

Documentar 2013: Noi va viza în primul rând și se dizolvă continent Statele Unite, Hawaii si Guam, și Statele Unite ale Americii militare cu sediul în Coreea de Sud. Și (biroul prezidențial din Coreea de Sud) va fi ars din temelii“, a declarat raportul KCNA.

Crimele comunismului: Într-o declarație mai târziu sâmbătă, Coreea de Sud nu a trata vecinul lor mai recentă amenințare ca nimic nou.

Documentar interzis: Seul a remarcat zeci de personalul său au intrat în complexul industrial Kaesong o zonă mixte de cooperare economică între cele două Corei situate pe partea de nord a frontierei sambata dimineata cu mai multe sute set să li se alăture mai târziu în a doua zi, aparent sugerând acestea au fost de gând cu privire la afaceri ca de obicei.

Crimele comunismului: Anunțul făcut de către Coreea de Nord nu este o nouă amenințare, ci o parte a măsurilor de follow-up după declarația din Coreea de Nord suprem comanda lui că va intra în cea mai mare alerta militară , marți, Ministerul Unificarii din Coreea de Sud a declarat într-o declarație.

 

Coreea de Nord,  varful icebergului a bolsevismului in lume


 

Daca credeti ca bolsevism, comunism exista doar in Coreea de Nord …, va inselati! Coreea de Nord este doar varful icebergului a bolsevismului.

Uitati-va putin la aceasta harta, unde exista aceasta ciuma bolsevica exista si cenzura. Uitati-va cum se intinde ca o boala…

Sursa: http://www.businessinsider.com/freedom-of-the-press-worldwide-2014-2

Se pare ca unde exista comunisti, securisti, bolsevici, exista si cenzura.
Sursa: http://www.businessinsider.com/freedom-of-the-press-worldwide-2014-2

Daca vrem cu adevarat sa exista o schimbare globala sau locala, schimbare fara presa libera nu se poate! Schimbarea trebuie sa se petreaca mai intai in mintile oamenilor!

Schimbarea vine odata cu schimbarea in gandirea oamenilor. Atata timp cat oamenii mai au notiuni comuniste, fasciste, extremiste, rasiste etc., schimbarea nu poate sa depaseasca gandirea. Poti sa visezi mult si bine la o tara democratica, monarhista, la paradis sau la ce vrei tu, daca nu-ti schimbi notiunile degenerate, degeaba, pentru ca nu vei rezista in acel “paradis”, nici macar nu poti ajunge in el. Daca inca mai crezi ca un sistem ca “comunismul” are ceva bun de oferit lumii (cu atatea crime in spate), inseamna ca nu poti sa faci diferenta intre bine si rau. Pot sa spun ca nici nu meriti sa traiesti bine, daca nu vrei sa te schimbi, poti sa ramai doar o unealta pentru cei care sunt corupti …

Documentare asemanatoare:

Nouă comentarii despre Partidul Comunist Chinez

Povestea Sovietelor (The Soviet Story, 2008)

Blestemul Satanic al Comunismului

Genocidul Sufletelor – Fenomenul Pitesti +(Paralela cu Genocidul Falun Gong din China)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame